Zoovillage Rabattkod / Kampanjkod 2018 | REA 10-20% 50-100kr rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Dags att uppgradera garderoben med Stilrena kläder från kända märken? Zoovillage har enda sedan 1998 erbjudit kläder och accessoarer online av högsta kvalitet och med pressade priser för både damer och herrar. För dig som vill ha den bästa dealen lönar det sig att besöka denna sida för en Zoovillage-rabattkod och andra aktuella kampanjer. Oavsett vilken säsong de är chanserna goda att du hittar det du söker hos Zoovillage.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Zoovillage:

20% rabatt

Minst 20% rabatt hos Zoovillage.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda delar av Zoovillages sortiment. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Zoovillage logotyp Zoovillage är en av få nätbutiker som grundats på 90-talet och som dessutom lyckats överleva it-bubblan. Ända sedan starten 1998 har Zoovillage haft sin verksamhet på internet och hjälpt tusentals svenskar att hitta mode och kläder online, vilket har lett att man kommit att bli en av de marknadsledande nätbutikerna inom sitt segment.

Sortimentet hos Zoovillage är väldigt brett med allt i från sportkläder till mer exklusiva kläder och uppdateras ständigt med nya produkter. Zoovillage strävar efter att följa trender och marknadens utveckling och att alltid ha det absolut bästa utbudet av kvalitetskläder, skor och accessoarer från både internationella varumärken och svenska varumärken.

Snabbfakta om Zoovillage

 • Säljer märkeskläder och mode online
 • Produkter 200 varumärken i sortimentet
 • Grundades 1998
 • Ca 15 anställda
 • Omsätter ca 100 miljoner
 • Certifierade av Trygg e-handel
 • Verksamhet i fyra länder (Sverige, Danmark, Norge och Finland)

Zoovillage rabattkod och erbjudanden

Letar du efter snygga och trendiga märkeskläder till riktigt pressade priser? Zoovillage kan verkligen det här med kampanjer och rabattkoder. På Zoovillage.com finns det många slantar att spara när du handlar från deras online katalog. Vad sägs om 15 % i rabatt på ditt första köp? Det enda du behöver göra är att registrera dig till deras nyhetsbrev. Rabattkoden kan du använda till nästan allt som finns tillgängligt i webbshoppen. Dessutom håller du dig ständigt uppdaterad om alla erbjudanden som pågår på Zoovillage.com. Och det är bara början! Zoovillage lanserar ständigt nya kampanjer och rabatterbjudanden på ett stort urval ur deras herr- och damkataloger. Vraka bland jackor, väskor, mössor, kängor och tröjor till coola priser från märken som Adidas, Gant och Tiger of Sweden. Upp till 70 % rabatt går att få på vissa produkter! Här kan du förnya hela garderoben för en betydligt billigare peng än hos andra klädesbutiker på nätet.

Så använder du en Zoovillage-rabattkod

 1. Gå in på zoovillage.com
 2. Lägg de produkter som du är intresserad av i varukorgen.
 3. När du känner dig nöjd och vill slutföra ditt köp så klickar du på "Till kassan".
 4. Du får nu upp en summering på din order som du kan titta igenom.
 5. Under denna summering står det "Värdecheck:" och "Rabatt:" med ett textfält till höger.
 6. Skriv in din rabattkod i detta textfält och klicka på den svarta "Aktivera-knappen".
 7. Din Zoovillage-rabattkod har nu aktiverats och rabatten ska ha dragits av från slutsumman.
 8. Du kan nu gå vidare och slutföra ditt köp.