Zmarta Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Zmarta är en fristående finansiell tjänst som erbjuder konsumenter förmedling av lån, kreditkort och försäkringar. Zmarta hjälper kunden att jämföra och hitta de bästa alternativen för lån, försäkring, sparande och kreditkort. Zmarta samarbetar med ett tjugotal långivare och ger lån på upp till 500 000 SEK. Bakom kreditinstitutet står Zmarta Group som förmedlat lånetjänster i 17 år. Zmarta har tillstånd från Finansinspektionen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Zmarta.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Zmarta.

VISA ALLA RABATTER OCH KAMPANJKODER

Se Zmartas startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Zmarta förmedlar bolån, företagslån, billån och privatlån. Låntagare som vill ansöka om lån kan fylla i en ansökan direkt på hemsidan, därefter kontaktar Zmarta sina långivare och tar fram flera olika förslag som kunden kan välja mellan. Tjänsten är kostnadsfri och endast en kreditupplysning görs per kund. När kunden valt ett av låneförslagen signerar kunden avtalet och skickar till långivaren. Kunden är inte bunden att välja något av förslagen som Zmarta föreslår. Zmartas räntor ligger vanligtvis mellan cirka 3,54–18,15 %. Zmarta har även en kostnadsfri jämförelsetjänst där företaget jämför olika kreditkort på marknaden och tar fram de bästa alternativen för kunden. På sajten kan privatpersoner också jämföra över hundra sparkonton och få hjälp med att hitta det sparkonto som passar bäst. Zmarta jämför även aktietjänster för sina kunders räkning.