Zale.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Letar du efter spännande överraskande prylar som garanterat ingen annan I vänskapskretsen har? Då hittar du ett hett tips på den här sidan. Här kan du hitta en Zale.Se-rabattkod och andra spännande kampanjer på de senaste. Zale.Se är en e-handelsbutik specialiserad på de senaste och trendigaste. Man ligger i framkanten och är ofta första med att ta spännande trender från Japan, USA och Europa till Sverige.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden från Zale.se:

10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Zale.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1021&redirect=https://www.zale.se/kategori/SUPER-ZALE

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Zale.se. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 299 kr hos Zale.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1021

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Zales logotyp Zale.se är en svensk webbutik som säljer roliga prylar och trendiga inredningsdetaljer. Företaget grundades 2012 av Henrik Jakobsson, Jacob Thörn och Olof Jakobsson. Grundarna såg en lucka i utbudet på den svenska marknaden för produkter inom design och heminredning på nätet.

Zale.se strävar efter att alltid ge dig som kund den bästa köpupplevelsen, och att alltid erbjuda ett inspirerande sortiment som ständigt uppdateras efter de senaste trenderna i Japan, USA och övriga Europa. Zale.se vill engagera sina besökare och erbjuda produkter som skiljer sig från mängden.

I det stora utbudet av design och heminredning finns produkter som köksknivar, skohyllor, kylskåpsmagneter, mobiltillbehör, selfiesticks, muggar, högtalare, avloppsrensare, shotglas, sushimaskiner, nyckelskåp, lysande skosnören, vinställ, lampor, roliga tesilar, klockor, isformar, trädgårdsredskap, partyartiklar, sminkförvaring, köksredskap och mycket, mycket mer. Företag som är intresserade av att sälja sina produkter på Zale.se kan kontakta företaget för ett eventuellt samarbete. Zale.se ägs av Polym AB som har en årlig omsättning på över 1 miljon kronor.

Zale rabattkod, kampanjer och specialerbjudanden

På Zale.se pågår det alltid en och annan ”Super Zale.” Fynda bland tusentals spännande produkter från ledande märken till riktigt bra priser. Zale.se är ett stort nätvaruhus där du kan hitta allt från dekoration till gadgets, partysaker och accessoarer. Uppåt 50 % går att få i rabatt på utvalda delar av sortimentet. För att ta reda på vilka produkter som ingår i utförsäljningen är det bara att klicka på kategorin ”Super Zale” i huvudmenyn. Fri frakt erbjuds vid köp från 499 kronor. Passa även på att anmäla dig till Zale nyhetsbrev. Då blir du först med att få reda på alla spännande nyheter och får även exklusiv tillgång till erbjudanden. Du lär däremot inte hitta någon rabattkod i nyhetsbrevet. Zale ger sällan ut rabattkoder utan gör det extra billigt för sina kunder genom att erbjuda rabatter som dras direkt vid beställningstillfället.