Yogalove Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-35% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Yogalove.se är en e-butik med utrustning och tillbehör för främst yoga men också pilates. Yogalove vänder sig både till privatpersoner och företag och här hittar man bland annat yogamattor, yogakläder, hudvårdsprodukter, dvd:er, mat och accessoarer. Populära produkter är ekologiska yogamattor, färgglada leggings med hög midja och yogaklossar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Yogalove:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Yogalove.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1384

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda yoga-produkter och kläder hos Yogalove. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Fri frakt

Fri frakt hos Yogalove.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1384

Rabattkod behövs ej. Gäller när du handlar för 600 kr eller mer hos Yogalove. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Yogaloves ambition är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter för välbefinnande såväl i- som utanför träningslokalen och att produkterna ska skänka komfort samtidigt som användaren ska se bra ut under träning. Alla produkter hos yogalove.se är anpassade för den nordiska marknaden.

Under kategorin yogautrustning hittar man ett utbud av yogaböcker, väskor, yogaklossar, meditationskuddar, armband, hudvårdsprodukter och schampo som är fria från parabener och kemiska tillsatser, ansiktsroller av jade, rökelse, doftljus, supermat, chai latte och vitaminer. I utbudet av yogamattor finns mattor i olika färger, av olika material, och olika tjocklekar, ekologiska, samt en resematta från 639 SEK och uppåt. Yogakläderna på yogalove.se riktar sig till både män och kvinnor och här finns byxor, shorts, toppar, tights, sweatshirts och hoodies, sport-bh:ar och pannband. Yogalove.se är återförsäljare av märken som Onzie, iamVibes, Run and Relax, EcoYoga, Pukka, och Spiritual Gangster.

Den som vill hålla sig uppdaterad samt fördjupa sig i yogavärlden kan gå in på Yogaloves blogg. Bloggen bjuder på tips, inspiration, artiklar om yogafestivaler, yogaställen, resor, mat, kläder och intervjuer med lärare, utövare och kunniga på området. Yogalove.se samarbetar även med de tre yogi-bloggarna Åsa Rönnmark, Freya Christine Claussen, och Jessika Elsa Bungum som bloggar om sina erfarenheter, tankar och vardagshistorier utifrån ett yogaperspektiv.

Yogalove.se levererar inom cirka 2-3 helgfria vardagar i samarbete med Posten. Yogalove.se erbjuder fri leverans för beställningar över 600 SEK, annars tillkommer en fraktavgift på 79 SEK. Kunder har 30 dagars returrätt. Yogalove går även att hitta även på Facebook och Instagram. Yogalove.se har sitt säte i Danmark.