Voyage By Me Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Voyage By Me är en svensk online-resebyrå som startats och drivs av Charlotta Neumann. Voyage By Me erbjuder personliga resor utformade tillsammans med en reseexpert som bor i destinationslandet. Tillsammans med kunden skräddarsyr resebyrån en resa som motsvarar kundens önskemål. Voyagebyme.se samarbetar med utvalda och testade partners som har unik kännedom om sitt land.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Voyage By Me:

Alla rabatter och rabattkoder hos VoyageByMe.se

10-25% rabatt, 100-1000kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tinyurl.com/y8mawf44

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Voyage By Mes startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Voyagebyme.se arrangerar personliga resor utifrån kundens önskemål. Resebyrån har till exempel arrangerat resor med fjärilsforskning på Sri Lanka, fågelskådning i Kambodja, begravning i Indien, fotoäventyr på Kuba, privat expedition till Sydpolen, motorcykeltur genom Balkan och Asien, spirituella sammankomster på Bali och zipline-åkning i Marocko. Bästsäljande destinationer är Peru, Costa Rica, Kenya, Maldiverna, Myanmar, Indien, Kambodja, Sri Lanka och Vietnam. Resenären designar själv sin resa med hjälp av resebyrån och någon av resebyråns 65 lokala reseexperter runtom i världen. Betalningen för resan sker i Sverige till ett svenskt konto. På sajten kan man läsa andra resenärers omdömen, samt se en karta med resebyråns destinationer. Här finns också en sökfunktion som tar fram reseförslag baserade på när man vill resa, resans längd och teman som natur, kultur, sol och bad, aktiv, landskap, safari & vilda djur, historia & monument, stadstur.

Voyagebyme.se har resegaranti hos Kammarkollegiet.