Vineo Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 15, 20, 25% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Vineo är en vinbutik online med ett brett utbud av prisvärda viner från bland annat Italien, Tyskland och Spanien som kunder kan få hemlevererade via posten. Vineo har mer än 30 års erfarenhet i vinbranschen och över 500 viner i sortimentet. Vineo.se är ett dotterbolag till det tyska vinhuset Rindchen Weinkontor GmbH & Co.KG.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Vineo:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos Vineo.

VISA RABATTKOD

adsby.wordon.se/adtrax/click?e=9568&p=9132

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda kampanj-produkter hos Vineo. Se Vineos startsida som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

I Vineos sortiment finns rött vin, vitt vin, champagne, fine wine och olika paket. För att underlätta för konsumenten att hitta rätt vin har sajten en ”smakpalett” där vinerna är sorterade i olika smakkategorier som friska+krispiga, harmoniska+milda, fylliga+intensiva, charmiga+finessrika, fruktiga+sammetslena och karaktärsstarka+djärva. Det går också att leta sig fram till rätt vin genom att klicka på land, - Spanien, Italien, Frankrike, Tyskland, nya världen eller druvsort. I kategorin ”paket” erbjuds utvalda viner i färdiga paket med olika teman. Här finns till exempel paketet "Italia Amore mio" som innehåller smakprov på de mest populära regionerna och druvorna i Italien och Vineos introduktionspaket med sex utvalda vinkändisar till introduktionspris. Sajten har även erbjudanden som till exempel ”Vineos Onsdagsyra” med viner som har sänkt pris endast onsdagar eller ”Månadens vin”, som är en sammanställning av månadens mest prisvärda viner. På sajten finns även vineos blogg med mer utförlig information om sortimentet. Vineo.se har av Berliner Wine Trophy utsetts till årets internationella vinåterförsäljare sex år i rad från 2011-2016.

Minsta order på vineo.se är 6 flaskor och minsta ordervärde är 900 kr. Alla priserna på vineo inkluderar svensk alkoholskatt och svensk moms. Betalningsalternativ är faktura eller kreditkort. En order bör vara i jämna 6 eller 12 tal för att passa emballagen. För beställningar på 24 flaskor eller fler levererar vineo.se fraktfritt, övriga beställningar kostar 99 SEK per order. Post Nord levererar varan till Sverige och leveranstiden är mellan 1-2 veckor beroende på när kunden beställer och var kunden bor. Vineo levererar för närvarande, 1 gång i veckan, på fredagar. Vineos kundtjänst har öppet vardagar mellan 9-16.