Vesterålens Naturprodukter (VNP) Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Vesterålens Naturprodukter är en e-handelsaktör som säljer kosttillskott, främst omega-3, via sin webbutik VNP.se. Sedan starten 1997 har företag levererat omega-3 i kapselform och andra kosttillskott till över 200 000 abonnenter i hela Norden.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Vesterålens Naturprodukter:

100 kr rabatt & Fri Frakt

Fri frakt och 100 kr rabatt på ett helt köp över 500 kr hos Vesterålens Naturprodukter.

VISA RABATTKOD

ADVNP

10-25% rabatt

10-25% rabatt på utvalda produkter hos Vesterålens Naturprodukter.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Gäller utvalda produkter. Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 500 kr hos Vesterålens Naturprodukter.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

I sortimentet finns omega 3-kapslar för barn och vuxna, c-vitamin, mjölksyrabakterier, produkter mot muskelsmärtor samt läppbalsam. På ett flertal av produkterna kan du välja att skapa ett abonnemang för att regelbundet få hem de produkter du är intresserad av till ett förmånligt pris.

Vesterålens Naturprodukter logotyp Vesterålen har stränga krav på kvaliteten på sina Omega 3-produkter. All fiskleverolja genomgår noggranna kvalitetskontroller både före, under och efter produktionen och inköp av oljorna sker enligt flera europeiska och globala kvalitetsstandarder. Producenterna av omega-3 granskas regelbundet av Mattilsynet i Norge och motsvarande kontrollorganisationer i de länder där produkterna säljs.

I webbutiken samlar de även en rad läsvärda artiklar som handlar om kost, hälsa, motion samt intressant information om olika vitaminer och mineraler. Du hittar även recept på nyttig och hälsosam mat och ett par quiz där du kan testa hur mycket du kan om hälsa och kost.