Verisure Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Verisure, som tidigare gick under namnet Securitas Direct, säljer produkter och tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. I sortimentet finns inbrottslarm, brandlarm samt smarta tjänster som hjälper kunder styra och hålla koll på hemmet på distans.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Verisure:

100% rabatt

Få flera gratis-månader hos Verisure.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=19214&m=12&a=218544&u=https%3A%2F%2Fwww.verisure.se%2Ffa-tre-fria-manader.html

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda kampanjer hos Verisure. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka för att öppna länken igen.

Verisure logotyp Är ens hem uppkopplat kan man exempelvis kontrollera energi, lås, inomhusklimat och larma SOS via sin mobil trots att man inte är hemma. Via Verisures app kan man larma av och på, se larmets status, få reda på om det är strömavbrott där hemma, eller få ett meddelande när barnen kommit hem. En annan tjänst är ”smart plug” med vilken man kan styra hemmets belysning och elektriska apparater.

Kunder som köper hemlarm från Verisure får uppkoppling till företagets egen larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation. Det går också att bygga på tjänsterna med tilläggsprodukter som till exempel vattendetektor och musdetektor. Företaget erbjuder en handfull olika larm för villor och lägenheter. I inbrottslarmet Trygg bas ingår till exempel bildverifiering, kontaktlarm och directenhet.

Verisures system är utbyggnadsbart, anslutning av en ny produkt sker genom att man laddar ner ny mjukvara. Uppkoppling sker genom både bredband och GSM och krypterad kommunikation. Företagets hemsida uppger att de har 300 000 svenska kunder och att deras hemlarm är det mest installerade i Sverige. På webbplatsen ges kostnadsfri rådgivning om säkerhetssystem via formulär och man kan även göra ett test som visar vad kostnaden för ens hemlarm skulle bli. Verisure är certifierad larmcentral och har behöriga ingenjörer för installation av inbrottslarm. Företaget har kundbetyget 4,7 av 5 på reco.se.