Ventilationsfilter.net Rabattkod / Kampanjkod & Rabatt 2018 | 150 kr & Fri Frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Ventilationsfilter.net är enligt dem själva norra Europas största butik för ventilationsfilter och vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. De erbjuder filter till både nya och äldre FTX-aggregat samt till andra typer av ventilationsanläggningar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Ventilationsfilter.net:

150 kr

150 kr för utvalda filter hos Ventilationsfilter.net.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

Fri Frakt

Fri frakt när du köper minst fem set hos Ventilationsfilter.net.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

Alla filter tillverkas för hand i egen fabrik i Sverige vilket gör att Ventilationsfilter.net kan erbjuda ventilationsfilter till konkurrenskraftiga priser.

Ventilationsfilter.net logotyp Butiken är mycket välorganiserad och lättorienterad. Redan på förstasidan väljer du vilket märke du har på ditt aggregat och därefter väljer du det filter som du är intresserad av.

Hos Ventialtionsfilter.net kan du också välja att köpa ett abonnemang på ventilationsfilter. När det är dags att köpa nytt filter, efter ca 6 månader, mottager du ett mail med en länk till just ditt valda filter samt en rabattkod.

Ventilationsfilter.net har även en mycket bra filterguide som bland annat berör varför du bör ha ett bra ventilationssystem, vad filtret har för funktion samt hur du sköter om ditt filter på bästa sätt.

Ventilationsfilter.net uppfyller kraven för Certifierad E-handel som utfärdas av Nordisk E-handelscertifiering.