USAGodis Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Hos USAGodis hittar du ett brett sortiment av amerikanskt godis. De har allt från godis, choklad, chips, nötter till kakor, drycker och bakmixar. I utbudet finns även godis från Japan och ett ganska stort sortiment med engelska varor så som godis, snacks, bakingredienser och ett litet antal matvaror.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från USAGodis.se:

15% rabatt eller mer

15% rabatt eller mer hos USAGodis.se.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalt godis hos USAgodis.se. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

För dig som vill baka amerikanskt är utbudet mycket stort. Här finns bakmixar, strössel, frosting, dekorationer och smakessenser. För den som vill baka efter amerikanska recept finns även en guide med amerikanska ingredienser och måttenheter översatta till svenska.

USAGodis logotyp USAgodis drog igång då grundaren som hade bott i USA under en längre tid inte var nöjd med utbudet i Sverige och saknade godis och snacks som han hade ätit i USA. Det började i en liten skala men växte snabbt och nu har en stor andel lojala kunder som verkligen uppskattar webbutikens stora utbud. Utöver webbutiken har USAGodis även en fysisk butik i Skrapan på Götgatan i Stockholm.