Trivago Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 36% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Trivago är en av världens största hotellsökningssajter och gör det möjligt att söka igenom över 700 000 olika hotell. Det som gör Trivago till en utmärkt tjänst att använda innan hotellet ska bokas är att sökmotorn söker igenom över 272 bokningssajter och jämför alla deras priser. Det är således inte inne på Trivago som man slutför bokningen utan man slussas vidare till sajter som Hotels.com, Booking.com etc.

Trivago Rabattkod Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Trivago:

Spara i genomsnitt 36%

Spara i genomsnitt 36% när du bokar ditt hotell via Trivago.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=14386&m=12&a=218544

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Använd Trivagos sökmotor för att hitta de senaste rabatterna och erbjudandena. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Istället för att surfa direkt in på en bokningssajt är det alltså bättre att låta Trivago jämföra priserna först. Har du inte använt Trivago och redan bestämt dig för ett hotell på en bokningssajt så är det väldigt dumt att inte först låta denna fantastiska tjänst jämföra olika priser. Bli inte förvånad om Trivago hittar det specifika hotellet ännu billigare. Varje månad sparar över 80 miljoner resenärer i genomsnitt 36 procent på samma hotellrum, i samma stad när de använder Trivago.

Förutom att jämföra alla hotellpriser och samla dem på ett ställe, så samlar Trivago även ihop gästrecensioner, bilder och betyg från alla bokningssajter. Exempelvis hittar du hotellrecensioner från Hotels.com, Expedia, Agoda och stora hotellkedjor. Totalt är det 140 miljoner recensioner som hjälper dig att bestämma ifall hotellet du tänkt bo på har varit omtyckt eller ej av tidigare gäster. Bilder finns det också gott om. Från hotell över hela världen har Trivago totalt samlat ihop hela 14 miljoner bilder som gör det lätt att få en överblick över hotellens standard. Snittbetyget från de olika bokningssajterna som Trivago har räknat ihop är också ett utmärkt verktyg i jakten på det perfekta hotellet. Fördelen med att få ut ett snitt är att det inte är lika lätt att luras av eventuella fejkomdömen på enstaka bokningssajter.

Snabbfakta om Trivago

  • Möjlighet att söka igenom över 700 000 hotell
  • Jämför hotellpriser hos över 272 bokningssajter
  • Samlar gästrecensioner från alla bokningssajter
  • Totalt finns 140 miljoner gästrecensioner att läsa hos Trivago
  • Enligt Trivago sparar 80 miljoner resenärer varje månad i genomsnitt 36% på samma hotellrum i samma stad.
  • Finns på över 25 olika språk
  • Finns på 51 internationella plattformar.
  • Ca 500 anställda
  • Grundat 2004

Glöm inte bort att vi är en resesajt som har rabatter och erbjudanden från flera olika resebyråer och resebokningssajter. Exempelvis har vi rabattkoder från en av världens största aktörer inom hotellbokning, Hotels.com. Kolla här för att hitta en Hotels.com rabattkod. Perfekt för dig som först har hittad det lägsta priset hos Trivago och sedan vill ha ytterligare lite rabatt!