Tillskottsvaruhuset Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Tillskottsvaruhuset.se är en svensk nätbutik som säljer kosttillskott och livsmedel till låga priser. Verksamheten startade 2016 och ägs av Delightful AB där även Delightful Hair ingår. I sortimentet finns bland annat vitaminer och mineraler, produkter för viktminskning, fettförbrännare, detox-produkter, proteintillskott i form av bars, pudding, pulver, gröt och müsli, ekologisk superfood och rawfood.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Tillskottsvaruhuset:

Alla rabatter och rabattkoder hos Tillskottsvaruhuset.se

Minst 10-30% rabatt, 20-150kr rabatt, fri frakt och mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

track.double.net/click/?channel=52988&program=1531

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Tillskottsvaruhuset startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Populära varor på sajten är folic acid-tabletter, kakaosmör, kapslar av grönt kaffe, hallonketon för viktkontroll och supermagnesiumtabletter.

På tillskottsvaruhuset.se är produkterna indelade i kategorierna antioxidanter, förkylning och immunförsvar, hjärta och kärl, hud, hår och naglar, livsmedel, mage och tarm, minne och koncentration, muskler och leder, omega 3-6-9, stress, sömn och rogivande, träning, viktminskning, uppiggande och stärkande, vitaminer och mineraler. Kategorin livsmedel innehåller bland annat ekologisk superfood som ekologiska bär, växter, frön och pulvermixar som är rika på kostfiber, essentiella fettsyror, vitaminer, mineraler, fytonutrienter och spårämnen. I kategorin ”träning” finns protein och amonisyror, prestationshöjande preparat som magnesium, kreatin, koffein och rosenrot, preparat för återhämtning och tillbehör för träning som linimentstift, vattenflaskor, shake-flaskor och doseringslåda för kosttillskott. Viktminskningskategorin innehåller måltidsersättning i form av bars, pulver och drycker, produkter som påverkar fettförbränningen samt detox-kurer. Tillväxtvaruhuset säljer produkter från bland annat Swedish Supplement, Allévo, Fairing, Great Earth, Probi, Pharmapro, Naturens Apotek, Kung Markatta och Pharbio.

Betalningsalternativen på Tillskottsvaruhuset är faktura, delbetalning, PayPal, Visa, Mastercard eller Swedbank direktbetalning. Beställningar som görs innan kl 16:00 på vardagar skickas samma dag, vilket i normala fall betyder att paketet anländer dagen efter. Tillskottsvaruhuset erbjuder alltid fri frakt vid beställningar över 199 SEK och har fria returer. Kundtjänst svarar på mail inom tolv timmar.

Tillskottsvaruhuset ägs av Delightful AB och har sitt säte i Umeå.