TheFork Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-70% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Thefork.se är en sajt som vägleder privatpersoner till att hitta och boka bord på restauranger i Sverige och andra länder i Europa. På thefork.se finns över 40 000 restauranger. TheForks mål är att hjälpa privatpersoner hitta den perfekta restaurangen, beroende på sökkriterier samt att inspirera andra människor till restaurangbesök med hjälp av omdömen och betyg.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från TheFork:

Alla rabatter och rabattkoder hos TheFork.se

10-70% rabatt, 50-300kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

ad.zanox.com/ppc/?41693316C6586233

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se TheForks startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Thefork.se samlar information som ska hjälpa restaurangbesökare att få en uppfattning om vilka restauranger som erbjuder det man vill få ut av ett restaurangbesök. Här kan man se andra restauranggästers omdömen från TheFork community, få exempel på menyer och få information om snittpriser och betalsätt. Den som bokar via TheFork får tillgång till erbjudanden och rabatter på resturanger med upp till 50 %. Alla som bokar bord via sajten får ett mail med en inbjudan att lämna en recension av restaurangupplevelsen.

TheFork vänder sig även till restauranger som kan gå med för att locka kunder och öka sin synlighet på internet.

Thefork har ett bonusprogram där man kan samla poäng, så kallade ”Yums” med varje fullföljd restaurangbokning. Poängen löser man in i samband med att man bokar bord på thefork.se.

TheFork är en del av Tripadvisor. Tjänsten finns även tillgänglig som app.