The Smile Shop Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

The Smile Shop är en svensk e-butik som säljer produkter inom tandblekning, tandvård och munhygien. Här kan man beställa tandborstar, tandblekningskrämer, tandblekningspennor, munskölj, tungskrapor, munspeglar, bettskenor och tandtråd till bra priser. Alla produkter är indelade i kategorier och eftersom utbudet är relativt begränsat går det snabbt att hitta produkten man letar efter.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från The Smile Shop:

Alla rabatter och rabattkoder hos TheSmileShop.se

10-25% rabatt, 50-200kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=1406&pid=24335

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se The Smile Shops startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

The Smile Shop säljer tandvårdsprodukter från ledande märken, som Jordan, Corega, Dentalogica, EaseWhite, BrilliantSmile, Crest, Luster och Gum. Man har även ett begränsat sortiment av egna The Smile Shop tandblekningspennor. Det säljs ett mindre urval av skönhetsprodukter i deras e-butik, som tand- och läppglans, samt vårdande och plackkontrollerande krämer som förebygger blåsor och sår i munnen. Refills till eltandborstar från GUM går också att beställa till ett lågt pris.

Leveranstiden är ca 1-3 dagar och sköts av Posten. Fri frakt erbjuds för beställningar över 500 kr. För övriga beställningar tillkommer en fraktkostnad på 29 kr. Öppet köp gäller i 14 dagar. Betalning görs med kort (Visa / American Express / Mastercard) eller mot faktura (Klarna).