Sweef Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sweef.se är en möbelbutik på nätet. Företaget grundades 2011 och har som vision att erbjuda Sveriges skönaste möbler. Alla produkter är handplockade av teamet bakom Sweef, för att säkerställa den bästa kvaliteten. Sweef säljer bara möbler som de själva känner att de skulle vilja ha i sina egna hem.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sweef:

10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos Sweef.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Sweef. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna igen.

Sweefs logotyp Sortimentet uppdateras kontinuerligt, och man ser också till att kvaliteten hela tiden förbättras, ändrar på detaljer och köper in möbler enligt kundernas önskemål. Här finns möbler som bäddsoffor, howardsoffor, divansoffor, svängda soffor, fårskinnsfåtöljer, howardfåtöljer, bäddfåtöljer, fotpallar, stolar, soffbord, matbord, kontinentalsängar, bäddmadrasser och sänggavlar. Här finns också inredning som mattor, konst, plädar och kuddar. På produktsidorna anges ofta ett så kallat martindalevärde, som är ett mått på materialets förmåga att tåla slitage. Den som vill provsitta eller känna på möblerna innan man gör ett köp, är välkomna till Sweefs showroom som ligger i Stockholm. Det går även bra att lägga ordrar och hämta ut sina möbler här. Mattorna går att köpa direkt här ifrån. Sweef.se är certifierad av Trygg e-handel. Sweef AB har 2 anställda och en årlig omsättning på 11 miljoner kronor.