Swedish Beauty Factory Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Swedish Beauty Factory är webbutiken för dig som vill handla lyxiga, ekologiska och miljövänliga produkter från unika och exklusiva varumärken inom hudvård, hårvård och smink. I det noga utvalda sortimentet finns allt från ekologiska hud- och hårvårdsprodukter och ekologiskt smink till necessärer i naturliga material, parfymer och kosttillskott.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Swedish Beauty Factory:

Inga rabattkoder från Swedish Beauty Factory för tillfället

Se gärna om du hittar någon rabattkod från Nordicfeel istället.

Butiken har också ett litet sortiment med produkter som riktar sig specifikt till män. Är man osäker på varorna finns det mindre prover att beställa av flera av produkterna. Flertalet av produkterna kommer från svenska varumärken men Swedish Beauty Factory kompletterar med internationella märken för att kunna erbjuda ett brett sortiment till sina kunder.

När du besöker webbutiken, missa inte bloggen! Där presenterar de varumärken, tipsar om produkter, publicerar bilder från sina två salonger och delar med sig av skönhetstips. Här finns mycket att läsa för den som vill veta mer om företaget och deras varumärken.

Swedish Beauty Factory bildades 2010 av frisören Jenny Janse som ville kombinera en lyxig känsla med omtanke om människor och miljö. Förutom webbutiken har de även en fysisk butik samt två salonger i Umeå. Swedish Beauty Factory logotyp