Svenska Alarm Rabattkod / Kampanjkod & Rabatt 2018 | 249 kr | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Svenska Alarm är ett rikstäckande larmföretag med säte i Malmö som erbjuder ett flertal olika larmtjänster till både privatpersoner och företag.Sedan starten 2009 har Svenska Alarm installerat över 5000 larm över hela Sverige och är ett certifierat bolag som är rekommenderat av SFF Stöldskyddsföreningen. De är godkända av Polisen som larminstallatör och medlemmar i branschorganisationen Säkerhetsbranschen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Svenskaalarm.se:

249 kr

249 kr för utvalda larm hos Svenskaalarm.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

För privatpersoner erbjuder Svenska Alarm uppkopplat hemlarm med tillgång till app och kameror kopplat till larmet samt brandlarm och utomhuslarm. För företag erbjuder de inbrottslarm, utryckningslarm samt ett mobilt och tillfälligt alarm. Flera stora företag såsom Skanska, Peab och Riksbyggen använder sig av företagslarm från Svenska Alarm.

Svenska Alarm logotyp På sin hemsida driver Svenska Alarm en blogg där de delar med sig av tips på hur man kan förebygga inbrott och brand men här finns även mycket annat matnyttigt att läsa för den som är intresserad av brottsstatistik, brandsäkerhet eller tips om hur du optimerar ditt larm.