Surftown Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-70% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Surftown är ett danskt företag som är specialiserade på webbhosting, registrering av domäner och design av hemsidor. Företaget grundades år 2003 och är ett dotterbolag till Cohaesio Group som levererar IT-outsorcing, enterprise-hosting och olika mjukvarulösningar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Surftown:

Utvalda produkter för 5 kr

Utvalda produkter för endast 5 kr hos Surftown.

VISA RABATTKOD

www.jdoqocy.com/click-7792256-10500253-1380700279000

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Surftown. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

På Surftowns hemsidan kan man beställa webbhostingprodukter som webbhotell med support för hemsida, e-post och blogg samt tjänster som marknadsföring och design, -Surftown designar till exempel professionella hemsidor åt företag. Alla Surftowns webbhotell inkluderar gratis 100 GB backup, synkronisering och online Drive. Surftown erbjuder paket i olika storlekar från 1 domän i ett Starter-paket till 100 domäner i ett Premium-paket. Surftown är certifierad Google Partner och erbjuder marknadsföringspaket med bland annat Google Analytics, Adwords samt Surftowns sökoptimering. Surftown sätter även upp webbshopar åt kunder med funktioner anpassade för hantering av kunder, lager och marknadsföring. Tjänsten "Service Desk" riktar sig till kunder som själva inte har tid att jobba med sitt webbhotell och i den ingår bland annat DNS-konfigurering, installering av E-mail, hemsideskonvertering och enskilt möte med it-konsult via delad skärm eller telefon. På Surftowns hemsida kan man även beställa Office 365 och använda en sökfunktion för domännamn.

Surftown logotyp Surftowns supportavdelning besvarar frågor via chatt, telefon eller e-post. Supporten hanterar fler än 7000 ärenden varje månad, på 3 olika språk. Majoriteten av alla telefonsamtal besvaras på under 30 sekunder och nästan alla chatt-förfrågningar inom 5 minuter.

Betalningssätt på Surftown är betalkort, banköverföring, plusgiro eller kreditsaldo. Surftown har fjorton dagars ångerrätt med en pengarna-tillbaka-garanti.

Surftown har sitt säte i Köpenhamn.