Storytel Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-100% rabatt 30 dagar m.m. | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Vill du ha tillgång till ett stort bibliotek av ljudböcker av alla kategorier strömmade direkt till din mobil eller surfplatta? Då bör du pröva en Storytel-rabattkod och ta del av andra erbjudanden och kampanjer från Storytel. Storytel har tusentals böcker på engelska och svenska och du kan alltid hitta något intressant, spännande eller underhållande att lyssna på. Med vår hjälp kan du pröva denna fantastiska tjänst lite billigare.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Storytel:

100% rabatt

Få Storytel helt gratis.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller när du testar Storytel i 14 dagar. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna igen.

Storytel är en abonnemangstjänst där man kan lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker via en app. Appen laddas ner till telefon eller surfplatta och via den kan man antingen lyssna på ljudböcker med internetupkoppling eller ladda ner och lyssna offline.

Företaget grundades 2005 av Jon Hauksson (systemarkitekt och chefsutvecklare) och Jonas Tellander (VD) under namnet Bokilur men 2007 bytte företaget namn till Storytel. I Storytels utbud finns tusentals boktitlar i genrer som deckare, biografier, erotisk, självhjälpsböcker, ekonomi, klassiker, romaner, fakta, lyrik, språk, noveller, fantasy och sci-fi, spänningsromaner, böcker för barn, böcker för ungdomar med mera. Ett abonnemang på Storytel kostar 169 SEK i månaden. Storytels app finns i Appstore, Google Play eller Windows Market och ljudböckerna strömmas i formatet mp3. Storytels abonnemang är löpande och kunden debiteras fram till kunden avslutar abonnemanget. För den som vill prova tjänsten gratis finns ett erbjudande på hemsidan där man kan skapa ett konto och prova Storytel kostnadsfritt i 14 dagar. I prova-på-erbjudandet ingår obegränsad lyssning på ljudböcker (iPhone, iPad, Android), läsa obegränsat med e-böcker, och obegränsat med böcker offline.

Under fliken "boktips" hittar man nyheter, kommande nyheter, heta titlar, topplistan. Från hemsidan kan man även gå in på Storytels blogg där kan man kan ta del av boksläpp, medarbetarnas boktips, och ibland dyker gästbloggare upp.

Storytel logotyp

På hemsidan går det även att köpa Storytels presentkort som finns för en, tre, sex eller tolv månader. Presentkortet skickas antingen direkt till den som ska ha det via e-post, eller så kan man välja att skriva ut det för att själv ge bort. Som komplement till förlagens ljudböcker ger Storytel även ut egna böcker under namnet Storyside. Tanken med Storyside är att komplettera och bredda utbudet av ljudböcker. Storytel har tusentals titlar både på svenska och engelska.

Storytel har sitt säte på Valhallavägen i Stockholm.

Storytel rabatter, kampanjer och erbjudanden

Letar du efter ljudböcker eller e-böcker till riktigt bra priser har du hamnat rätt hos Storytel.se. Här har man verkligen sett till att pressa priset på e-böcker ordentligt och det lyckas man med genom att ständigt lansera nya kampanjer och erbjudanden på utvalda titlar. Tiotusentals ljudböcker och e-böcker på svenska och engelska finns att beställa på Storytel.se. Nu får du dessutom prova gratis i 14 dagar! Du kan ta del av erbjudandena genom att lösa in en kampanjkod som skickas till dig efter att du registrerat ett konto på Storytel.se. Då blir du aktivt medlem och kan ta del av spännande nyheter och inspirerande boktips om nya bästsäljare hos Storytel. Rabattkoder är något som Storytel ger ut lite då och då. Dessa finns tillgängliga för återkommande kunder under vissa perioder och ger en rejäl rabatt på prenumerationsavgiften under minst 30 dagar. Leta efter Storytel rabattkoder på rabattsajter och tidningar på nätet.