Stena Line Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 20-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Stena Line är ett av världens största rederier och trafikerar flera färjeleder över stora delar av norra Europa. Totalt har rederiet 39 fartyg på 23 linjer som sträcker sig från Irland i väst till Lettland i öst. Bolaget omsätter årligen runt 10 miljarder och har över 6000 anställda.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Stenaline.se:

Inga rabattkoder från Stena Line för tillfället.

Se gärna om du hittar någon rabattkod från TT-line istället.

Varumärket har genom åren växt sig oerhört starkt och Stena Line har idag betydande marknadsandelar inom sina olika marknadsområden. Förutom båtresor erbjuder även Stena Line möjligheten att boka hotell och andra boenden i stora delar av Europa. Som resenär kan man därför också få paketresor med båtresa och hotell till riktigt bra priser. Stena Line utlovar minst 20 procents rabatt när man bokar båtresa tillsammans med hotell. År 2008 förvärvade Stena-koncernen reseföretaget Sembo vilket har lett till att företagets utbud med hotell på olika resmål har ökat ytterligare.

Är man ute efter att hitta kampanjer och rabatter på nästa båtresa är Stena Line ett utmärkt val. Vanligtvis finns det en del hel kampanjer och rabatter på utvalda båtresor. Dessa kampanjer kan handla om allt från ett väldigt lågt pris för barn till att det är extra billigt att ta med sig bilen under vissa perioder. Den vanligaste kampanjen brukar dock vara på dagsturer då det kan vara upp till 25% rabatt till specifika länder. Även rabattkoder som kan göra båtresan ytterligare några procent billigare finns då och då tillgängliga. Rabattkoderna hos Stena Line är till skillnad från många andra företag dock inte alltid en fast procentsats utan det skiftar friskt mellan fasta priser och procentuell rabatt.

Snabbfakta om Stena Line

 • 39 fartyg på 23 färjelinjer i norra Europa
 • Förbindelser mellan 9 olika länder
 • Möjlighet att boka paketresor med båt+hotell till låga priser
 • Grundades 1962
 • Årlig omsättning på ca 10 miljarder SEK
 • Över 5500 anställda
 • Varje år reser över 7 miljoner passagerare med Stena Line

Vill du läsa mer om Stena Line kan du hitta mer information på Wikipedia.

Så använder du en rabattkod hos Stena Line

 1. Surfa in på Stena Lines webbplats.
 2. Välj i huvudmenyn till vilket land du vill åka.
 3. Använd sökverktyget och välj/skriv in om det ska vara tur & retur eller enkelresa, vilken rutt, vilket resedatum, antalet passagerare och om du ska ha med bil eller inte.
 4. Längst ner i sökverktyget finns en ruta där det i vilken det högst upp står "Erbjudandekod".
 5. Under rubriken "Erbjudandekod" finns ett textfält där du ska skriva in din rabattkod (Se bild nedan).
 6. Skriv in din rabattkod och klicka på den gröna knappen med texten "Sök pris".
 7. I sökresultatet som dyker upp i nästa steg kommer din rabatt nu ha dragits av och priserna kommer vara lägre.
 8. Du kan gå vidare och slutföra din bokning.

Här skriver du in din rabattkod hos Stena Line

Spara pengar när du bokar båtresa och hotell samtidigt

När det kommer till hotellbokningen via Stena Line finns det en hel del av välja på. I och med att Stena Line förvärvat Sembo är utbudet av hotell väldigt stort och oavsett var du tänkt att åka på båttur så finns det gott om hotell att välja mellan. Som tidigare nämnts så finns det en hel del pengar att spara ifall du bokar båtresa och hotell samtidigt. Stena Line lovar alla som bokar båt och boende minst 20% rabatt och dessutom en hel del andra fördelar. Bland annat får du som kund sju dagars öppet köp, möjlighet att endast behöva betala 10% av totalpriset vid bokningen och resterande belopp 35-15 dagar innan avresa.