Sportdate Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sportdate är en svensk dejtingsajt för aktiva personer som vill träffa någon att dejta, få vänner eller hitta en träningspartner. Sportdate lanserades 2010 och har över 57 000 medlemmar. Dejtingsajten vänder sig till personer i alla åldrar. Sportdates vision är att sammanföra människor som har en aktiv livsstil eller strävar mot att få en. För att bli medlem i Sportdate måste man vara 18 år.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sportdate:

Alla rabatter och rabattkoder hos Sportdate.se

10-25% rabatt, 50-200kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

www.tkqlhce.com/click-7792256-11005957

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Sportdates startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Sportdate.se är en mötesplats där medlemmar bland annat kan få nya kontakter, utmana till aktiviteter, skicka flirtar samt få rådgivning om träning och kost. Medlemmar får även tillgång till träningsövningar. Sportdate har ett eget team av tränare som består av legitimerade sjukgymnaster och personliga tränare. Alla övningar som lärs ut av Sportdate kan utföras utan maskiner och utföras hemma, utomhus eller i gymmet. ”Sportdate tränaren” på sajten innehåller en träningsbank med över 200 övningar. På sajten hittar man även tips för en säker och bra dejtingupplevelse eller säkra möten med träningskompisar och vänner. Sportdate erbjuder alternativen gratismedlemskap eller guldmedlemskap. Guldmedlemskap kostar 79 SEK i månaden och man kan säga upp medlemskapet när som helst. Medlemskap ger rabatt hos vissa företag.

Sportdate är ett registrerat varumärke och ägs av Sportdate AB. Sportdate AB har sitt säte i Göteborg.