Spelbutiken Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Spelbutiken logotyp Spelbutiken.se startade när en av de fyra grundarna frågade sig varför spel är så dyra och kvartetten kom fram till att det måste gå att sälja spel billigare. Spelbutiken vill vara ett billigare alternativ till traditionella butiker genom att göra stora inköp och sälja billigt.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Spelbutiken.se:

Minst 10% rabatt

Minst 10% rabatt hos Spelbutiken.se.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Spelbutiken.se. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Företaget har döpt sin filosofi till ”De fem magiska buden”, som innebär att företaget vill ha bäst pris, service, information, trygghet och utbud.

I webbshoppen spelbutiken.se finns ett utbud med spel och konsoller för Mac och PC, Playstation 3, Playstation 4, Wii, Wii U, Xbox 360 och Xbox One. I spelavdelningen kan man navigera sig fram till spelen man önskar genom att kryssa i vilken plattform, genre, prisnivå, spelserie man föredrar samt åldersgräns, vilket underlättarsökandet. Det går också att ange om man vill köpa begagnat, om man vill förboka ett spel eller köpa spel på rea. Men spelbutiken.se säljer inte bara spel trots namnet, i utbudet finns även avdelningar med baby & barnprodukter, leksaker, skönhetsprodukter, accessoarer, produkter för hemindrening, hus och trädgård, elektronik, sport och fritid, samt kläder. Spelbutiken.se har även en outlet samt shopping på teman som ”fest” med festprylar eller ”moving out” med saker man kan behöva när man flyttar.

Kunder som registrerar sig och loggar in kan ta del av Spelbutikens system med ”points” som ger poäng vid varje köptillfälle. Poängen gäller i sex månader och ger rabatt när man handlar. Spelbutiken har en prisgaranti som innebär att Spelbutiken.se sänker priset om kunden hittar en vara billigare hos någon annan återförsäljare. Spelbutiken.se har kundservice i form av chatt med ett support-team, öppet kontorstid måndag till fredag, det går även att maila eller ringa.

Betalningsalternativen på Spelbutiken.se är Klarna Faktura (fakturaavgift på 19 kronor tillkommer), kontokort, eller direktbetlaning. Alla priser på Spelbutiken.se är inklusive frakt. Normal leveranstid är 2-4 vardagar.

Spebutiken.se drivs av Spelbutiken Sweden AB är certifierade av Trygg E-handel.