Sova-Gott Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sov-gott är ett medel mot sömnproblem som är tillverkat av naturliga örter. Sov-Gott levereras i tablettform och innehållet har genom historien traditionellt använts för att behandla sömnsvårigheter. Sov-gott tabletterna innehåller bland annat magnesium, humla (Humulus Lupulus) som har en förmodad lugnande effekt på det centrala nervsystemet, havre (Avena Sativa) som sedan lång tid tillbaka använts för att lindra sömnlöshet, stress och oro och kamomill (Chamomilla) som är känt för sin lätt lugnande och rogivande effekt.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sova-Gott:

Alla rabatter och rabattkoder hos Sova-Gott.se

Minst 10-30% rabatt, 50-200kr rabatt och mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tc.tradetracker.net/?c=7636&m=12&a=218544

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Sova-Gotts startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Sov-gott-tabletterna tas på kvällen, och rekommenderad dos är två tabletter. Sov-Gott tillverkas av företaget Biovita enligt GMP-krav, som säkerställer en tillverkning enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning. Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.

På sajten sova-gott.se kan man beställa förpackningar för 198 SEK. Totalpris per försändelse inklusive frakt är 396 SEK, med utskick varannan månad så länge kunden själv önskar. I samband med beställning blir kunden prenumerant. Vill kunden inte prenumerera måste Sova-Gott meddelas inom 2 veckor efter beställning. Som prenumerant får kunden en ny leverans med 2 förpackningar efter en månad.

Sova-Gott kan inte ersätta receptförskrivna läkemedel mot sömnlöshet. Sova-gott.se drivs av Abolaget AB, med säte i Vilhelmina.