Solentro Fotobok Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-35% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Solentro Fotobok är ett företag i självpubliceringsbranschen. På sajten kan kunder skapa egna böcker, fotoböcker och fotoalbum, få dem tryckta och hemskickade. Solentro lanserades av bröderna Hampus och Tobias Schildfat 2008 och är i dag ett globalt företag med svenska, engelska, tyska, danska, finska, norska, spanska, holländska, italienska och franska kunder. Soleros vision är att vara världens bästa plats för att göra egna böcker.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Solentro:

Alla rabatter och rabattkoder hos Solentro.se

10-50% rabatt, 50-300kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

track.double.net/click/?channel=52988&coupon=610

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Solentro.ses startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka här för att öppna länken igen.

Solentros bokskapartjänst är helt webbaserad, ingen nedladdning av program behövs. Kunder kan registrera sig och skapa fotoböcker som till exempel bröllopsböcker, examensböcker (yearbook), dopböcker, minnesböcker, bloggböcker, avskedsböcker, "min första bok" med mera, direkt på sajten genom att ladda upp sina egna bilder. Vi behov kan även bilderna beskäras. Den som vill ge ut sin egen bok på Solentro, skapar ett konto och väljer sedan bokstorlek, boktyp och design. I nästa steg skriver man eller kopiera in sina egna texter, laddar upp bilder eller illustrationer och sedan är boken färdig för tryck. Det är gratis att publicera boken genom Solentro, författaren äger rättigheterna och behåller 100% av vinsten. Det står författaren fritt att använda Solentros försäljningskanaler tillsammans med andra samarbeten och/eller egen försäljningsverksamhet. Solentro erbjuder även författarpaket i olika prisklasser där företaget bistår med tryck- och utgivningstjänster vid egenutgivning. På sajten finns även en bokhandel med böcker skapade på Solentro samt en gratis skrivarkurs skapad av en av företagets grundare Tobias Schildfat, själv författare till flera böcker. Solentro Fotobok har en lägsta-pris-garanti på mängdbeställningar som innebär att om kunden hittar ett lägre pris hos någon annan vid beställning av minst två böcker av samma bok så matchar Solento priset samt ger kunden extra rabatt.

Betalsätt på Solentro är bank-/kreditkort som Visa, MasterCard och Eurocard och faktura genom Klarna Faktura och Klarna Konto. Beställda böcker levereras normalt inom en till två veckor (med undantag för helgdagar).