Snowbox Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

För dig som gillar att förnya dig med nya smycken kan detta ofta bli riktigt dyrt. En tjänst du då kommer älska är Snowbox! Dra nytta av en Snowbox-rabattkod eller andra kampanjerbjudanden som du kan hitta här. Snowbox är en prenumerationstjänst där du får en ny låda med utvalda smycken hemskickad varje månad. Det ger dig chansen att pröva många nya stilar och om du skulle förälska dig i något av smyckena kan du köpa det permanent. Ta chansen att prova Snowbox på med rabatterat pris!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Snowbox:

Alla rabatter och rabattkoder hos Snowbox.se

10-25% rabatt, 100-300kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

track.double.net/click/?channel=52988&program=1534

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Snowbox startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Snowbox är Sveriges första prenumerationstjänst för smycken. Snowbox startade våren 2016 och erbjuder sina medlemmar märkessmycken till en fast månadskostnad. Snowbox har ambitionen att utmana det traditionella sättet som svenska kvinnor använder smycken på. Ett abonnemang på Snowbox ger tillgång till hundratals nickelfria märkessmycken från märken som Pilgrim, Syster P, Caroline Svedbom, Isabel Lennse och Roka Stonewear. I varje Snowbox finns tre stycken utvalda smycken, oftast ett halsband, ett armband och ett par örhängen. Efter en månad har man möjlighet att byta mot nya smycken. Man skickar då tillbaka sina smycken i returkuvertet och får en Snowbox med nya smycken hemskickad utan kostnad för frakt. Snowbox har olika abonnemangsupplägg. Löpande prenumeration innebär att första betalningen sker direkt vid beställning och efterföljande betalningar en gång i månaden. Boxen kostar 199 SEK i månaden inklusive frakt. Tidsbestämd prenumeration gäller i 3 eller 6 månader. Då betalar man för antingen 3 eller 6 månader i taget. Prenumerationen kostar 499 samt 955 SEK inklusive frakt och förnyas automatiskt vid varje skifte av period. Medlemmar som postar bilder av sin box på Instagram är med och tävla om priser. På snowbox.se kan man även köpa presentkort på smyckeprenumerationer som gäller tre eller sex månader.