Snappcar Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Snappcar är en plattform och en community som hjälper privatpersoner att hyra bilar av varandra. Hyr ut din egen bil eller hyr din grannes bil. Fyll i ditt postnummer och du får en träfflista med tillgängliga bilar på din ort eller i närheten.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Snappcar:

Minst 30% rabatt

Minst 30% rabatt jämfört med att hyra bil hos hyrbilsföretagen.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=21902&m=12&a=218544

Rabattkod behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

På bilens egen sida hittar du information såsom typ av bil, vad den har för växellåda, produktionsår och vad den har för faciliteter. I bokningsrutan ser du enkelt när bilen finns tillgänglig. Vissa bilar kan bokas utan svar från ägaren. När du hyr en bil genom Snappcar är både du och dina passagerare försäkrade mot skador och eventuella nödfall. Du har dessutom tillgång till vägassistans och jour.

Snappcar logotyp

Om du vill hyra ut din bil via Snappcar registrerar du din bil kostnadsfritt på sidan och väntar på att någon vill hyra den. Den som hyr din bil är försäkrad via Snappcar och den försäkringen ersätter din egen försäkring medan bilen är uthyrd.

Att hyra bil genom Snappcar är billigare än att hyra via en vanlig uthyrningsfirma och du som hyr ut din bil tjänar pengar på att hyra ut din bil när du inte använder den.