Sleepo Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Det går inte att sätta ett pris på god nattsömn men det hindrar förstås inte att man vill ha en riktigt bra deal på en grym säng. Här har du svaret på detta i form av en Sleepo-Rabattkod samt andra kampanjer på sköna sängar och sängmöbler. Sleepo.Se är en e-handel specialiserad på allt som hör sovrummet till och nu kan du få allt till sovrummet levererat hem till dig till ett riktigt pangpris. En bra sovmiljö är en investering som kommer öka din produktivitet under dagen.

Sleepo rabattkod

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sleepo.se:

Inga rabattkoder tillgängliga från Sleepo. Du kan däremot hitta en The Sofa Store-rabattkod här.

Sleepo AB är ett svenskt företag som bedriver försäljning av sängar, möbler och heminredning på nätet. Företaget grundades 2011 och på bara några få år kommit att bli en av de främsta marknadsledarna i Sverige inom sitt produktsegment.

Inne på Sleepo.se finns ett brett sortiment som består av över 10 000 olika produkter och en stor del av det som säljs kommer från en rad välkända varumärken. Som kund kan du räkna med att få ordentligt pressade priser och möjlighet att ta del av ständigt skiftande kampanjer, reor och specialpriser. För den som är intresserad av se och ”klämma” på sängar, möbler och heminredning innan det beställs finns det möjlighet att besöka Sleepos showroom i Stockholm. Att handla hos Sleepo ger en rad olika fördelar jämfört med många andra aktörer. Bland annat får du oerhört snabba leveranser, fri frakt och retur på alla ordrar och fria returer, möjlighet att välja mellan en rad olika betalningsalternativ (VISA, MasterCard, direktbetalning med internetbank, faktura och delbetalning med Klarna) och 14 dagars öppet köp. Värt att veta är även att Sleepo är certifierat av Trygg E-handel och har höga snittbetyg på kundomdömessajter som exempelvis Trustpilot.

Sleepo Rabattkod, kampanjer och erbjudanden

På Sleepo.se är det knappast någon som slumrar. Här är det alltid minst en spännande kampanj i full rullning! Ordentliga utförsäljningar görs med jämna mellanrum och då gäller det att passa på innan lagret tar slut! Fynda bland hundratals inredningsprodukter från kända märken som Babybjörn, Gant Home och Mille Notti till rejält nedsatta priser. Du kan spara mellan 30-50 % på ordinarie pris! Sleepo är generös med sina rabattkoder. Dock är det ”först till kvarn” som gäller, så anmäl dig till deras nyhetsbrev för att få reda på vilka kampanjer och erbjudanden som är på gång just nu. Du behöver bara knappa in din e-postadress i fältet längst ner så är det klart! Håll även ett öga på deras exklusiva rabatterbjudanden för vissa delar av sortimentet. Ofta kan man göra ett och annat klipp på bland annat belysning och sängkläder. Med rabatter på uppåt 20 % finns det mycket pengar att spara!