Sky-Tours Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sky-tours har erbjudit bokning av flygbiljetter via internet sedan 1997 och är idag en av de viktigaste globala agenturerna inom onlinebokning av flyg. Sky-tours erbjuder flygresor till lågt pris i fler än 35 länder och sidan finns på över 30 olika språk. På sky-tours.com bokar du din flygresa enkelt och i lugn och ro.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sky-Tours:

Alla rabatter och rabattkoder hos Sky-Tours

10-25% rabatt, 100-1000kr rabatt och mycket mer hos Sky-Tours.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

www.dpbolvw.net/click-8201747-11957176

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Sky-Tours startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka för att öppna länken igen.

Skytours logotyp Du får upp flera förslag på flighter och du kan lätt jämföra priser och flygtider på egen hand och välja det alternativ som passar dig bäst. Via sidan kan du också boka hyrbil i det land du ska åka till eller hotell och sport- och teaterbiljetter.

Supporten och kundservicen är på engelska men den finns tillgänglig via en direktchat, telefon och på deras supportcenter så att du lätt och snabbt kan få hjälp eller vägledning om du behöver.

Sky-tours samlar också en rad bra länkar med information och tips om bland annat flygbolagens regler och bestämmelser, avbeställningsskydd och regler kring bagage.