Skickatårta Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 99 kr | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Skicka tårta är en tjänst som hjälper kunder att beställa färska bakverk via internet. Skickatårta.se lanserades på internet 2011. Idén föddes 2004 när grundarna Magnus Noord och Magnus Äng ville skicka en tårta via internet men det visade sig inte fungera. I dag har skickatårta.se 950 anslutna konditorier i Sverige och Tyskland.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Skickatårta.se:

99 kr

99kr för utvalda tårtor och bakelser hos Skickatårta.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

SkickaTårtas ambition är att göra konditorihantverket mer lättillgängligt genom internet och att underlätta för kunder att ge bort färska bakverk. Skickatårta.se levererar över hela Sverige. Vid en beställning tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära leveransadressen, vilket gör att alla tårtor som levereras är färska. Skickatårta.se har tårtor för tillfällen som födelsedagar, barnkalas, studentfest, dop och företagsevent.

I sortimentet finns barntårtor, gräddtårtor, marsipantårtor, marängtårtor, prinsesstårtor, logotårtor för företag, laktos- och glutenfria tårtor. Man kan även köpa en tårta och stödja barncancerfonded med 15% av tårtans värde. I sortimentet finns också bakelser, kakor och smörgåstårtor, samt tårtor som levereras tillsammans med blommor. Skicka Tårtas bildtårtor har populära barnmotiv som till exempel Avengers, Lejonkungen, Star Wars, Hello Kitty, Barbapapa och Dumma mig. Vill man beställa en fototårta med eget motiv laddar man upp en bild i jpg-format på hemsidan och väljer sedan vilken färg man vill ha på tårtan. Det finns också möjlighet att endast beställa den ätbara bilden om man vill baka själva tårtan själv.

SkickaTårta logotyp

Skickatårta.se vill ha beställningen två dagar före leveransen men det finns också möjlighet att beställa tårta för leverans samma dag, sk ”tårtogram i dag” om man beställer före kl: 12.00 Frakt på 99 SEK tillkommer på vanliga beställningarna, 199 SEK på ordertypen tårtogram i dag. Skickatårta.se accepterar betalsätt som kort- och direktbetalningar samt fakturabetalningar som hanteras via Klarna. Skickatårta.se är en del av företaget Pastry Sweden AB och driver sin verksamhet från Malmö.