Skalhuset Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Skalhuset.se har funnits online sedan 2011 och har specialiserat sig på nischen mobilskal och tillbehör. I webbshopen säljs mobilskal och tillbehör till surfplattor, kameror, mobiler, spelkonsoler med mera.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Skalhuset.se:

Alla rabatter och rabattkoder från Skalhuset

10-30% rabatt, 50-200kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA RABATTKOD

Se Skalhusets startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste rabatterna och rabattkoderna. Klicka här för att öppna länken igen.

På skalhuset.se kan man shoppa i kategorierna mobiltillbehör, surfplattor och tillbehör för GoPro, kameror, Mac, spelkonsoller, wearables, 3D-pennor, och elektronikprodukter. Skalhuset.se har tillbehör för mobilmärkena Apple, LC, HTC, Huawei, Nokia, Samsung, Sony och Google. Skalhuset.se har även en mängd tillbehör för surfplattor som kommer från Apple, Google, Sony, Asus, Microsoft, Amazon Kindle och Samsung. Det finns även en kategori för universalprodukter. Bland tillbehören finns skal, fodral, väskor, dockningsstationer, stativ, hörlurar, ”pennor”, kablar, laddare med mera. Populära märken för tillbehör på skalhuset.se är Eboun, Arkon, och Baseus. I utbudet för kameror finns displayskydd, fjärrutlösare, blixt, kamerahållare, kameraremmar, stativ, väskor och filter med mera. Skalhuset har även tillbehör för smartklockor som skärmskydd och nya armband. Populära varor i webbshopen är bordsstativ för surfplattor, stänksäkra hållare för cykel/motorcykel, armband för mobiler, tripodstativ för mobiler och kameror, stylus för i-pad och touch screen-handskar. Skalhuset.se säljer även tillbehör till tv-spel som Microsoft Xbox One och Sonys Playstation 4, samt en kategori med universella spelkonsol-tillbehör.

SkalHuset logotyp

Webbshopen erbjuder även reservdelar till de olika konsolerna samt vinylskins och skydd till handkontroller. Under fliken ”erbjudanden” finns omkring trehundra nedsatta varor och under fliken ”nya produkter” finns ett åttiotal nyheter. För att navigera på hemsidan kan man använda sökfältet för snabbsökning eller bläddra efter tillbehörstyp. Kundtjänsten svarar på mail inom tre timmar, och telefon helgfria vardagar.

Skalhuset.se tillämpar fri frakt på alla orders och två års garanti. Kunder har bytesrätt i ett år. Gör man en beställning före klockan 14:00 skickas varorna samma dag. Skalhuset driver sin verksamhet från Södertälje.