Shop4You Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-35% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Shop4you är en lågprisbutik på nätet med artiklar för hem, trädgård och fritid. Shop4you.se finns enbart på nätet och kan erbjuda sina produkter till låga priser eftersom de driver affärsverksamheten utan butikslokal, lokalt lager och inte har några mellanhänder.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Shop4you.se:

15% rabatt

Minst 15% rabatt hos Shop4you.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda rea-produkter hos Shop4you. Se länken som öppnades i ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Shop4you.se har möbler, inredning, leksaker, presenter, produkter för träning, fotografering och köket i sortimentet. Produkterna är uppdelade i kategorierna möbler, lampor, resväskor, djurtillbehör, träning och hälsa, fotoutrustning, barn och babyprodukter, verktyg och maskiner, fritid och spel, hushållsmaskiner, produkter för trädgård och uteplats, kök och gourmet, hobby och fritid, sport och träning, barn och leksaker samt presenter. Bland bästsäljarna finns massagebänkar, kattklösträd, lampor, kontorsstolar och partytält. De mest välfyllda kategorierna i shopen är sport och träning, trädgård och uteplats samt möbler som har underkategorierna: barglob/barskåp, sittsäckar, kontorsmöbler, bord, förvaringsmöbler, jordglober, sminkbord, soffor, speglar, stolar, sovrumsmöbler, klockor, fåtöljer och lampor. Shop4you.se har även en outletavdelning och en avdelning med demoexemplar av lampor, möbler, träningsredskap, grillar, fläktar, transportburar, hängmattor med mera för halva priset. Shop4you.se finns även på Facebook där följare kan ta del av rabattkoder, delta i tävlingar, och få uppdateringar om utförsäljningar och reor med mera.

Shop4you.se använder sig av betalalternativen kreditkort, PayPal, faktura. Kundtjänst är öppen under vardagar mellan 09:00-17.00 och går att nå via mail eller telefon. Alla produkter skickas med fri frakt över hela Sverige. Shop4you.se levererar beställningar mellan 3-7 arbetsdagar med Posten, UPS, Schenker, och DHL. Företaget tillämpar 14 dagars returrätt.

Shop4you.se ägs av Swedish Trading & Ecommerce Group AB som har sitt säte i Lilla Edet. Kundtjänst, support och säljare sitter på kontoret i Göteborg. Shop4you.se skickar sina varor direkt från sina tillverkare eller direkt från sitt centrallager.