Shaver.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt & Fri frakt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Hos shaver.se hittar du allting som har med rakning och skäggvård att göra. I deras breda sortiment hittar du allt från engångsrakhyvlar till lite lyxigare säkerhetsrakhyvlar av den traditionella sorten, självklart finns det också rakblad till alla hyvlar de säljer.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Shaver:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Shaver.se.

VISA RABATTKOD

www.shaver.se/tt/?tt=11456_12_218544_

Behövs ej. Gäller utvalda produkter som är på "erbjudande" hos Shaver. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Fri Frakt

Fri frakt hos Shaver.se.

VISA RABATTKOD

www.shaver.se/tt/?tt=11456_12_218544_

Behövs ej. Gäller när du handlar för över 400 kr. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Du hittar också många olika tillbehör såsom rakkrämer, raktvålar och rakborstar. Produkterna kommer från välkända varumärken såsom Arko Men, Astra, Bic, Derby, Gilette, Böker, Col. Conk, Damn Good Soap Company med flera. Shaver.se erbjuder flera olika paketerbjudanden och present-set, perfekt för dig som vill testa att börja raka dig med säkerhetshyvel eller för dig som ska köpa en present till pappa, maken eller brorsan.

Shaver.se logotyp

För den som väljer att låta skägget eller mustaschen växa har shaver.se en rad produkter som hjälper dig att hålla ansiktshåret vårdat och snyggt som till exempel oljor, balsam och vax.

I ett flertal guider som Shaver.se har skrivit kan du få hjälp med att hitta rätt produkter för just din hudtyp och vad man ska tänka på när man köper rakborste. De har också en blogg där de skriver om produkter och tips inom rakningens värld.