Shapy Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 99 kr | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Shapy.se är ett företag som erbjuder prenumeration på hemmaträning online med professionella instruktörer. För att kunna prenumerera måste man först bli medlem och skapa ett konto och därefter kan man välja vilken prenumeration man vill ha.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Shapy.se:

99 kr

99kr för ett abonnemang hos Shapy.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Shapy.se har tre olika varianter av prenumerationer. Månadsprenumerationen kostar 99 SEK, har ingen bindningstid och är lätt att avbryta. Väljer man att bli månadsprenumerant får man obegränsad tillgång till över 80 träningsfilmer. Det andra alternativet är ”Shapy 30-dagars kickstart” kostar 499 SEK och då ingår dagliga träningsinstruktioner via SMS, 4 veckors matsedel med kompletta recept och obegränsad tillgång till alla träningsfilmer under 30 dagar. ”Shapy free” det tredje alternativet, är gratis, och ger tillgång till sex träningsfilmer.”Shapy free” går att uppgradera när man vill. Shapys pass har olika fokus och uppbyggnad; ett där man tränar hela kroppen med sin egen kroppsvikt, ett rytmiskt med influenser från olika dansstilar, ett mjukare med inspiration från yoga och tai chi, ett med fokus på att forma ben och rumpa och ett för att stärka magen.

Shapy logotyp

Shapy använder sig av välutbildade instruktörer, för närvarande elva till antalet som varit yrkesverksamma i många år och har bakgrunder inom hälsopedagogik, idrottspedagogik, ledarskap, modern dans och samtliga gruppträningsformer. På hemsidan kan man läsa mer om instruktörerna, testa gratispass, och ta del av Shapys träningsblogg som behandlar saker som kost, träning och nyheter. Shapy finns även på Facebook, Instagram och YouTube.

Shapy tar emot betalning via sms eller kort.