Shaktimattan Rabattkod / Kampanjkod & Rabatt 2018 | 299 kr | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Det finns många spikmattor på marknaden men Shaktimattan är originalet. Shaktimattan är skapad av Om Mokshananda som är uppväxt i norra Sverige under namnet Jonathan Hellbom. Efter många år av meditation och fascination över människokroppen skapade Om Mokshananda spikmattan och tog därmed en uråldring tradition till det moderna samhället.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Shaktimattan.se:

299 kr

299 kr för utvalda spikprodukter hos Shaktimattan.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=733

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Mattan fick namnet Shankti som är Sanskrit för kvinnlig kraft, medkänsla och den moderna, varma, skapande gnistan. 2008 blev Shanktimattan utsedd till årets julklapp och idag finns mattan i vart och vartannat hem.

Shaktimattan logotyp

Förutom spikmattan säljer Shakti många andra produkter såsom en akupressurmatta för fötterna, ett pannband för akupressur på huvudet, ögonkudde och meditiationshalsband. De har även ett eget märke för hudvård där du hittar en rad produkter som är bra för din hud och ditt välmående. Alla hudvårdsprodukter innehåller enbart naturliga och ekologiska ingredienser.

Shakti har även flera fina paketerbjudanden där du erbjuds ett kit med spikmatta och tillbehör eller flera hudvårdsprodukter till paketpris.