SevenDay Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

SevenDay Finans AB är ett svenskt oberoende och fristående kreditmarknadsbolag som specialiserat sig på privatlån och sparande. SevenDays vill erbjuda konsumenter enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter med snabb hantering. SevenDay är auktoriserat av Finansinspektionen och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Företaget startade 2007 och har 32 personer anställda.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från SevenDay:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos SevenDay.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se SevenDays startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna.

I SevenDays utbud finns produkter som privatlån, billån, tilläggslån och låneskydd. Ett privatlån innebär att låntagaren kan låna mellan 10 000 - 300 000 SEK utan säkerhet med en amorteringstid på 1-12 år. Villkoren för att få låna är bland annat att man är 20 år, tjänar minst 120 000 om året och inte har skuldsaldo hos Kronofogden. SevenDays erbjuder en rörlig ränta som sätts individuellt utifrån låntagarens ekonomiska situation. Låneansökningar kan göras direkt på sevenday.se På sajten kan man även räkna ut månadskostnaden för olika lånebelopp genom att ange lånebelopp, återbetalningstid och ränta. SevenDays tilläggslån vänder sig till kunder som vill utöka sitt redan befintliga lån upp till max 300 000 SEK. Under ”Samla dina lån” i ményn går det att jämföra kostnaderna mellan sina spridda avbetalningar och ett samlat lån hos SevenDay. Bolaget har även ett låneskydd som gäller vi arbetslöshet, sjukskrivning och dödsfall. Hos SevenDay kan kunder använda sig av Betalningsfri månad, tre gånger under tolv månader. Kravet är att man haft lånet i minst sex månader, betalat amorteringarna, och att de betalningsfria månaderna inte ligger precis efter varandra. SevenDays prisgaranti innebär att om kunden skulle beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar SevenDay att matcha deras erbjudande. På sajten kan man även ladda ner företagets årsredovisningar, delårsrapporter och verksamhetsberättelser. På sidan ”Privata pengar” publicerar SevenDay nyheter, tips och inspiration som rör människors privatekonomi i vardagen. Här kan man bland annat läsa om lagändringar och andra finansiella nyheter som påverkar plånboken. Kundtjänsten går att kontakta via mail eller telefon och är öppen alla vardagar mellan 08.00 - 18.00. 2016 utsågs SevenDays privatlån till Årets Prisgaranti av tidningen Privata Affärer och år 2015 utsåg samma tidning SevenDays sparkonto till Årets Konto.

SevenDay Finans AB står under Finansinspektionens tillsyn. Företaget drivs från Kista.