Sejdelshoppen Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Ädla drycker smakar bättre i rätt glas! På denna sida finner du det du behöver för att uppgradera hemmabaren med de rätta glasen och tillbehören. Du kan nämligen hitta en Sejdelshoppen-rabattkod och övriga aktuella kampanjpriser och specialerbjudanden från specialisten på öl- och whiskyglas. Sejdelshoppen har ett stort sortiment av glas i alla modeller för den riktige öl- och whiskyfantasten och här kan du hitta glas från många kända ölmärken. Det blir en helt ny upplevelse att dricka din öl i bryggeriets eget glas!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sejdelshoppen:

10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos Sejdelshoppen.

VISA RABATTKOD

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Sejdelshoppen. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Sejdelshoppen logotyp Sejdelshoppen.se är en webbshop som är specialiserad på dryckeskultur och glas. Webbshopen startade år 2008 och drivs av Pelle Dahlström och Bo Dahlström, -Bo brygger sitt eget öl. I sortimentet finns ölglas med logotyper från alla intressanta ölmärken men också blanka ölglas utan logotyp som sejdlar, provsmakningsglas, veteölglas och ölstövlar. Sejdelshoppen.se har också whiskyglas, tennglas och mässglas.

I webbshopen hittar man en stort utbud ölunderlägg, och paket som ”craftbeer-paket”,”jämtlands-paket”, ”provsmakar-paket” med flera. Webbshopen bjuder också på fakta om kulturen runt whiskey, vilka olika glas som finns för whiskydrickning, vilka sätt whisky kan drickas och inte minst stavas på, - whiskey eller whisky?! Sejdelshoppen har svar. I sejdelshoppen.se går det också att köpa barutrustning som barspeglar, kapsylöppnare, pitchers, mätglas med mera. Shoppen har också ett stort utbud av ölrelaterade T-shirts, kepsar, mössor, underkläder och strumpor. Under fliken ”temasidor” finns shoppingtips på teman som oktoberfest, party, och black friday.

När man handlar på sejdelshoppen.se måste man beställa för minst 100 SEK, exklusive frakt. Fraktpriserna beror på vikten enligt en fraktlista som finns på hemsida. Alla paket skickas inom två dagar. I samarbete med Klarna erbjuder sejdelshoppen.se faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Sejdelshoppen erbjudanden, kampanjer och rabattkod

Hitta det perfekta ölglaset på Sejdelshoppen.se Här finns det massor av härliga erbjudanden på ölglas från kända europeiska tillverkare. Utförsäljningar på delar av sortimentet pågår under hela året. Många spännande produkter finns med och ofta går det att få ett ännu mer pressat pris när du beställer 6-pack eller 12-pack av en viss produkt. Det finns också spännande paketerbjudanden till riktigt bra priser. Klicka dig in på Sejdelshoppen.se för att få reda på alla erbjudanden som finns tillgängliga just nu. Sejdelshoppen har också ett nyhetsbrev man kan anmäla sig till om man vill ha tillgång till specialrabatter och en förhandstitt på kommande kampanjer. Är du ute efter rabattkoder från Sejdelshoppen lär du dock inte hitta så mycket. Det är väldigt sällan som Sejdelshoppen ger ut en rabattkod. Istället väljer man att satsa på erbjudanden där rabatten dras direkt i kassan utan att man behöver knappa in någon rabattkod.