Seatwave Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10, 15, 20% rabatt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Seatwave är en marknadsplats online där människor kan köpa och sälja biljetter till konserter, teaterföreställningar, sportevenemang, festivaler och andra evenemang över hela Europa. Seatwave är Europas största biljettmarknadsplats med kunder i tolv länder. Här kan man köpa biljetter till allt från Reading festivalen, Riverdance, Cats, Disney live in concert Pirates of the Caribbean till UEFA, NHL Global Series och Metallica. Seatwave ägs och drivs av Ticketmaster ett bolag som är medlem av STAR, samt ägare av online marknadsplatsen Getmein.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Seatwave:

Alla rabatter och rabattkoder hos Seatwave.com

Minst 10-30% rabatt, 50-200kr rabatt och mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

ad.zanox.com/ppc/?41503211C1761142047T

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Seatwaves startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

På seatwave.se kan man leta efter biljetter på flera sätt. I huvudkategorierna hittar man biljetter till konserter, sport, teater, stand-up shower och festivaler. I alla kategorierna finns underkategorin bästsäljare och i konsertkategorin finns dessutom underkategorierna pop och rock, r n b och hip-hop, indie och alternativ och EDM och Ibiza. I kategorin sport ingår fotboll, rugby union, cricket och tennis och i teaterkategorin hittar man biljetter till musikaler, pjäser, dans och performance, klassiskt och opera. Ett alternativt sätt att söka efter biljetter på seatwave.se är via kalendern där man kan klicka på i dag, i morgon, kommande 7 dagar eller kommande 30 dagar. Har man en viss bestämd budget kan man klicka på den plånboksanpassade menyn med prisklasserna: under 150 SEK, under 300 SEK, under 450 SEK, under 600 SEK. Den som vill sälja biljetter söker efter det aktuella evenemanget på sajten, väljer datum och klicka på "sälj". När biljetten är såld skickar säljaren biljetten genom att välja ett av alternativen e-biljett klickar eller pappersbiljett. E-biljetter laddas upp direkt till köparen och pappersbiljetter skickas via UPS. Seatwave garanterar att alla köpare får de biljetter de har betalat för, och att alla säljare får betalt i tid för biljetterna de säljer och levererar. Seatwave garanterar även full återbetalning eller biljettersättning till alla kunder som köper biljetter.

Bolaget Seatwave Limited är registrerat i England och har sitt säte i London.