Seat24 Rabattkod / Kupong 2018 | 10-50% rabatt på flyg & hotell | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Planerar du en drömsemester eller letar du efter lägsta pris på en jobbresa? Seat24 har i åratal varit ett av de pålitligaste alternativen för att boka billiga resor och hotellvistelser online. När du väl hittat rätt flygbiljett kan du sänka kostnaderna ytterligare genom att använda dig av en Seat24-rabattkod eller någon annan av våra specialerbjudanden. Betala inte mer än du behöver för flygbiljetten!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Seat24:

Minst 10% rabatt

10% rabatt eller mer hos Seat24.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka / månad. Rabatten gäller utvalda kampanjer hos Seat24. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Seat24 är en del av Svenska Resegruppen AB som ägs av Etraveli AB. Etraveli AB är en av Europas största reseföretag som årligen omsätter över 8,5 miljarder kronor och har över 2,6 miljoner kunder.

Seat24s logotyp Seat24 är en svensk nätresebyrå med ett enormt reseutbud till destinationer över hela världen. Totalt erbjuder seat24 flygbiljetter från 650 olika flygbolag, över 240 000 tillgängliga hotell och boenden samt hyrbilar på 28 000 destinationer. Dessutom är det möjligt att boka semesterhus, paketresor med flyg + hotell och charterpaket från de stora charterbolagen.

Snabbfakta om Seat24

 • Flygbiljetter från 650 flygbolag
 • Över 240 000 hotell och boenden
 • Hyrbilar på över 28 000 destinationer
 • Erbjuder semesterhus på flera resmål världen över
 • Säljer även paketresor och charterresor
 • Ingår i Svenska Resegruppen AB som i sin tur ägs av Etraveli AB
 • Medlem i Svenska Resebyråföreningen SRF
 • Statlig resegaranti hos Kammarkollegiet
 • Högsta möjliga kreditvärdighet (Trippel-A)

Så använder du en rabattkod hos Seat24

 1. Använd sökverktyget för att hitta din resa.
 2. Ange avreseort, destination, resedatum, antal rum, antal passagerare och eventuellt direktflyg. Klicka därefter på sök-knappen.
 3. Du får nu upp en sida med flera olika resealternativ. Dessa kan skifta beroende på om du enbart valt att boka hotell, hyrbil och flyg eller vill ha en paketresa med allt.
 4. Kolla igenom de olika sökresultaten och klicka på "Läs mer och boka"-knappen när du hittat ett alternativ som passar dig.
 5. En ruta där du ska ange eventuell rumstyp och andra tillval visas. Klicka på "Boka"-knappen när du gjort tillvalen.
 6. När du gjort alla tillval kommer du till en sida där du ska fylla i dina personuppgifter och annan information. Fyll i dina uppgifter och kontrollera så att pris och annat stämmer.
 7. Längst ner på denna sida finns en ruta med texten "Min kupongkod". I denna ruta finns även ett textfält där du ska skriva in din rabattkod.
 8. Skriv in din rabattkod och klicka på "Använd".
 9. Nu är din rabattkod aktiv och totalpriset för din resa ska nu sjunka med den procentsats eller summa som rabattkoden ger.
 10. Du kan nu gå vidare och slutföra din bokning hos Seat24.