Scootergiganten Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Scootergiganten.se säljer elscootrar och elrullstolar på nätet. Företaget bakom Scootergiganten.se är svenska West Tech Medical AB, som har som affärsidé att erbjuda sina kunder en ”friare vardag” med hjälp av produkter som både lättmanövrerade, komfortabla och driftsäkra.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Scootergiganten:

Minst 10% rabatt

Minst 10% rabatt hos Scootergiganten.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1022&redirect=http%3A%2F%2Fscootergiganten.se%2Fcategory.html%3Fcategory_id%3D61

Behövs ej. Gäller utvalda varor hos Scootergiganten. Se länken som öppnades i ny flik.

Scootergiganten logotyp Huvudkontoret ligger i Kristianstad där man också har sitt lager. Via webbshoppen kan man beställa eldrivna småfordon som scootrar och rullstolar från tillverkaren Drive Medical. Drive Medical är en ledande tillverkare och distrubitör av medicinska hjälpmedel. Alla scootrar är CE-märkta enligt Medicintekniska Direktivet 93/42/EEC. Elrullstolarna och elscootrarna är komfortabla, lättstyrda och har en lång räckvidd vid fulladdade batterier. De flesta kan användas både inom- och utomhus, och finns i flera olika färger och modeller. Samtliga fordon levereras med manual, batterier, laddare samt med 12 månaders garanti. Fordonen levereras näst intill färdigmonterade, det enda som behövs är att sätta stolen på plats samt ansluta batteriet. Om man önskar hjälp med monteringen kan man kontakta kundtjänst.