Scandic Hotels - Rabattkod / Kampanjkod och erbjudanden 2017 | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Scandic Hotels är ett hotellföretag som grundades i Sverige redan 1963. Från 1963 fram till idag har Scandic gått från att ursprungligen vara en enkel motellanläggning till att bli ett landets största privatägda hotellföretag. Scandic har genom åren varit ägt av bland annat Hilton, men ägs numera av riskkapitalbolaget EQT. Scandic har verksamhet över hela norra Europa och totalt finns det 230 hotellanläggningar i sju länder som drivs av företaget.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Scandic Hotels:


Inga rabattkoder från Scandic Hotels. Däremot finns rabattkoder och erbjudanden från Hotels.com här.

Scandics logotyp Dessa 230 hotell gör att Scandic kan erbjuda över 40 000 sängplatser "från Nordkap till Berlin" (som de själva säger). Förutom att erbjuda tusentals sängplatser över hela norra Europa så har Scandic Hotels även en välkänd restaurangverksamhet. Restaurangerna på Scandics olika hotellanläggningar håller hög standard och har menyer med traditionellt svenska och internationella rätter.

Snabbfakta om Scandic Hotels

 • 230 hotell över hela norra Europa
 • Totalt över 40 000 sängplatser
 • Verksamhet i sju länder (Belgien, Danmark, Finland, Norge, Polen, Sverige och Tyskland)
 • Miljömedvetet företag med bland annat el från vind och vatten och ekologisk frukost.
 • Har det egna lojalitetsprogrammet Scandic Friends som har över 1,5 miljoner medlemmar.
 • Ägs av riskkapitalbolaget EQT
 • Ca 14 000 medarbetare
 • Grundat 1963

Erbjudanden, kampanjer och rabattkoder hos Scandic Hotels

Oavsett vilken tid på året du surfar in på Scandics webbplats så ska du inte bli förvånad ifall det dyker upp en rad olika kampanjer och erbjudanden. För att se de senaste hotellerbjudanden hos Scandic ska du leta efter fliken "Weekendpaket" i huvudmenyn och därefter klicka på "Alla hotellerbjudanden". De kampanjer och erbjudanden som dyker upp kan skifta väldigt mycket och det kan handla om allt i från rabatter på nyöppnade hotell till riktigt prisvärda weekendpaket i norra Europas storstäder. Är du ute efter att få ytterligare rabatt genom att använda en rabattkod, är detta något som Scandic ger ut periodvis under året. Rabattkoderna kan ge både procentuella rabatter och nedsatta fasta priser på utvalda hotell.

Så använder du en rabattkod hos Scandic

 1. Gå in på scandic.se och använd sökverktyget.
 2. I sökverktyget skriver du in vilket hotell du ska bo på, vistelsedatum, antal rum och antal hotellgäster.
 3. Längre ner på sökverktyget finns det en liten rubrik med texten "Har du en bokningskod?"
 4. Under denna lilla rubrik finns det ett inmatningsfält där du ska skriva in din rabattkod.
 5. Skriv in din rabattkod och klicka på den gröna "SÖK-knappen".
 6. Rabattkoden ska nu ha applicerats och hotellen som kommer upp i sökresultatet ska nu ha lägre priser.
 7. Du kan gå vidare och slutföra din bokning.

Scandic Friends

Vill du få ytterligare förmåner och rabatter från Scandic kan du bli medlem i lojalitetsprogrammet Scandic Friends. Som medlem i Scandic Friends samlar du hotellnätter och desto fler du samlat ihop desto högre kommer du i medlemsnivån. Det finns fyra medlemsnivåer och alla har de namngetts efter hotellvåningar (1st floor, 2nd floor, 3rd floor och Top floor). Genom att klättra i medlemsnivåerna får du fler förmåner. Dessa förmåner handlar om allt i från att du får gratis dagstidningar och restaurangkuponger till att du får fria hotellnätter och möjlighet att utnyttja Scandics gym även när du inte bor på hotellet.

Scandic och miljön

Scandic jobbar ständigt med att vara ett hållbart företag för miljön och har tagit emot flera utmärkelser för sitt goda miljöarbetet. Ett exempel på detta är att all el som används i hotellen kommer från vind eller vatten. Även maten som serveras på Scandics hotell följer bolagets hållbarhetsprogram. Bland annat är frukosten 100% ekologisk, kaffet socialt certifierat och fisk som serveras i restaurangerna följer WWF:s rekommendationer.