Sarenza Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 100kr rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sarenza är ett e-handelsföretag som specialiserat sig på marknadsföring och försäljning av skor och väskor. Företaget grundades 2005 i Frankrike och har trots sin relativt korta historia vuxit till att bli en stor aktör inom sitt marknadssegment med verksamhet i flera europeiska länder.

Inga rabattkoder tillgängliga. Se gärna om istället hittar en rabattkod hos exempelvis Stylepit.

Sarenza logotyp När det kommer till sortimentet hos Sarenza finns det ett enormt stort utbud av skor och väskor från en rad olika varumärken. Antalet varumärken uppgår till över 700 och totalt finns det ca 45 000 olika modeller på lager. Sortimentet uppdateras ständigt och varje vecka kommer det in nya produkter till Sarenza. Tittar man specifikt på skorna så finns det en väldigt bred samling av modeller för alla åldrar. Med allt i från finskor för bröllopsfest till vardagsskor för trädgårdsarbete till både barn och vuxna är Sarenza verkligen en utmärkt nätbutik att besöka i jakt på det perfekta paret skor.

Totalt är Sarenza verksamt i ca 25 länder och har tiotals miljoner unika besökare varje månad. Omsättningen uppgår årligen till över 100 miljoner euro och företaget slår hela tiden nya säljrekord. I takt med att Sarenza ständigt expanderar växer också antalet anställda i rask takt och i dagsläget jobbar över 200 personer inom företaget.

Erbjudanden och rabattkod

Är du på jakt efter att hitta skor och väskor till så bra pris som möjligt, är det stor sannolikhet att det är på Sarenza.se som du kommer hitta marknadens lägsta pris på det du letar efter. Att Sarenza kan erbjuda lägre priser än många andra aktörer inom sko- och väsksegmentet på nätet beror mycket på den internationella verksamheten med bland annat stora inköpsvolymer och samordnad lagerhållning. Förutom de ständigt pressade ordinarie priserna brukar Sarenza ha olika kampanjer och en ständigt pågående rea som gör att det går att hitta skor och väskor till ordentliga vrakpriser. Kampanjerna finns alltid tillgängliga, men skiftar ständigt och är alltid tidsbestämda. Vanligtvis är det kampanjer på utvalda varumärken där rabatten kan uppgå till över 50 procent. Rean däremot brukar vara en stor blandning med fullt av sko- och väskmodeller från olika varumärken. Rabatterna på rea-varorna är nästan alltid 30, 40 eller 50 procent. Som om pressade ordinarie priser, kampanjer och en ständigt pågående rea inte var nog, händer det även att Sarenza ger ut olika rabattkoder. Med en rabattkod från Sarenza är det möjligt att få en procentuell eller en fast summa i rabatt. Hur mycket rabatt som du får med en rabattkod är ganska olika, men det vanligaste är att en rabattkod ger 10 till 20 procent eller runt 100 kronor i rabatt när du kommit över ett visst ordervärde.