Saprema Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10-70% rabatt & Fri Frakt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Att handla kläder till låga priser är viktigt men för allt fler är det också viktigt att kunna handla kläder med gott samvete. Med en Saprema-rabattkod och de övriga låga specialkampanjerna och rabatterna du kan hitta här kan du få båda två! Saprema är en onlineklädbutik specialiserade på kläder för yoga och annan träning. Deras kläder tillverkas med stor tanke på miljö och etik och du kan bära dem med stolthet.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Saprema.se:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Saprema.se.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Saprema. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Saprema logotyp Saprema of Sweden designar och säljer ekologiska yogakläder, träningskläder, danskläder och sköna vardagsplagg under eget varumärke till den internationella yogascenen. Saprema finns som webbshop, och hos återförsäljare över hela landet, samt har ett showroom i Röstånga i Skåne.

Sapremas ambition är att inspirera till inre styrka och yttre skönhet med en färgstark design som produceras hållbart och långsiktigt. Ägare, grundare och designer är Anna Asplund som själv är yogalärare och har mångårig erfarenhet av yoga och dans. Förutom Anna består huvudteamet av Åsa som arbetar som säljansvarig och Peter som ansvarar för webb och näthandel. Företaget startade på Bali där Anna bodde i många år, och där hon skapade de första kollektionerna i samarbete med lokala sömmerskor. Sedan dess har företaget växt och har i dag en plats på den internationella yogascenen.

Saprema of Swedens ekologiska kläder görs i material som bomull, bambu, ull och återvunnen polyester, certifierade enligt GOTS och ÖKOtex 100. Sapremas mål är att kläderna ska sitta skönt och bekvämt men som bäraren samtidigt känner sig vacker i. Den största delen av sortiment är kläder för rörelse, yoga och dans, men kläderna går också att bära både i vardag och på fest. I webbshopen hittar man kategorierna yogabyxor, yogatoppar, vardagsplagg, ullkläder, yogatillbehör. Sapremas byxorna är anpassade för alla sorters yoga; från vita till kundalini, tighta för Iyengarlovers, och korta för hotyoga yoginis. Saprema har även extra tunna plagg och accessoarer av ull som koftor, halsdukar, handledsvärmare och benvärmare. I kategorin tillbehör finns bland annat ekologiska yogamattor från Manduka, YogiRaj och Sportapoteket, och tunnare resemattor som kan vikas ihop.

Sapremas leveranser sker med brev, postpaket eller företagspaket beroende på vikt och beställare. Normalt blir fraktkostnaden inom Sverige: 49,00 SEK. Leveranstiden för varor i lager är normalt 1-3 vardagar. Full returätt inom två veckor. Betalsätt är säker kortbetalning.