Samtrygg Rabattkod / Kampanjkod 2017 | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Många som letar bostad i Sverige tar hjälp av andrahandsförmedlare. Företaget Samtryggs affärsidé går ut på att minska riskerna vid andrahandsuthyrning och skapa maximal trygghet för både uthyrare och hyresgäster. Samtrygg förmedlar andrahandsuthyrning av bostäder på webben och företaget förmedlar andrahandsbostäder över hela Sverige.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Samtrygg:

Alla rabatter och rabattkoder

10-25%, 100-350kr rabatt och mycket mer hos Samtrygg.se.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

tinyurl.com/gvfrkce

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Se Samtryggs startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Samtrygg logotyp Den som hyr via Samtrygg behöver varken betala deposition eller förskottshyra eftersom Samtrygg tar risen. Samtrygg vänder sig till både uthyrare och hyresgäster och står som garant för både den som hyr och den som hyr ut i andrahand. Det är kostnadsfritt att söka bostad och annonsera hos Samtrygg men företaget tar ut en avgift på 15% av hyran för sitt trygghetspaket. I trygghetspaketet ingår en hyresgaranti, en trygghetsförsäkring som är specialanpassad för andrahandsuthyrning och säkra, standardiserade hyreskontrakt. Den som vill hyra ut registrerar sig och beskriver sitt objekt, sedan matchas annonsen mot företagets databas av bostadssökande. Företaget uppskattar att med lite tur kan en bostadssökande hitta en bostad på någon vecka.

Glöm inte bort att vi har rabattkoder från flera andra aktörer inom boende och övernattning! Vi har bland annat rabattkoder från Hotels.com, Booking.com, Expedia, Otel.com, Scandic och många fler!