Roomox Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 5-70% rabatt & fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sätt färg på ditt hem och skapa en skön avslappnad stämning med hjälp av Roomoxs mjuka kuddar. Här kan du chansen att Pröva en Roomox-rabattkod och de andra specialerbjudandena som vi samlat här. Roomox har ett sortiment av sköna kuddar, sittdynor, Saccosäckar stolar för maximal avkoppling. Spar pengar och inred ditt mysrum nere i källaren med mjuka sittkuddar som fullkomligt får stressen att rinna av en. Roomox tillverkar sina kuddar på ett miljövänligt sätt så du kan luta dig tillbaka med gott samvete.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från :

15% rabatt

Minst 15% rabatt hos Roomox.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p=255938&a=2454700&g=22231790

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda kampanj-produkter hos Roomox. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

5% på hela sortimentet

5% rabatt på hela sortimentet hos Roomox.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p=255938&a=2454700&g=22231790

HAPPYGIFT5

Roomox logotyp ROOMOX är ett brittiskt företag som säljer saccosäckar och annan komfortinredning på nätet. Företagets flaggskepp, ROOMOX™ XXL Original Saccosäck, anpassar sig perfekt till din kroppsform och finns i flera olika färger. Den generösa storleken på 160 cm x 120 cm gör ROOMOX™ XXL Original Saccosäck till den perfekta loungemöbeln, oavsett om du använder den inomhus eller utomhus. Det slitstarka materialet gör att den står emot väta och smuts, man rengör lätt möbeln med en fuktig trasa. Saccosäcken är fylld med polystyrenkulor som formar sig efter din kropp, ger stöd åt din rygg och avlastar trycket på din ryggrad. Saccosäckens fodral är både mjukt och slitstarkt eftersom det är tillverkat av high-technylon. Saccosäcken finns även i en mindre storlek, ROOMOX™ Junior Saccosäck, som mäter 130 cm x 100 cm. I sortimentet finns förutom saccosäckarna även hundbäddar, sittdynor, iPad-kuddar, relaxkuddar, lounge-saccosäckar, fotpallar, läsekuddar och soffkuddar. Här kan man även köpa fyllning till sin saccosäck. Roomox har filialer i Tyskland, Storbritannien, Danmark, Frankrike, Sverige, Spanien, Italien och Finland.