RIU Hotels & Resorts Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

RIU Hotels & Resorts är en internationell hotellkedja som en gång i tiden började med ett enda hotell i Mallorca som köptes av familjen RIU 1953. Hotellkedjan ägs fortfarande av familjen Riu, som nu är inne på tredje generationen hotellägare. I dag har RIU Hotels & Resorts mer än 100 hotell i 19 länder, 4 miljoner gäster om året, och 28 000 anställda. RIU är den tredje största hotellkedjan i Spanien.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från RIU Hotels & Resorts:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos RIU Hotels & Resorts.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=4214&m=12&a=218544&u=%2Fen%2Fofertas%2Fhome.jsp

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda hotellnätter hos RIU Hotels & Resorts. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

RIU Hotels & Resorts logotyp RIU är kända för sina All inclusive-hotell men i deras utbud finner man bland annat även Adults only hotell, urbana Plaza/City hotell, Club-hotell och den mest exklusiva varianten: Palace.

Adults Only-hotellen är designade för vuxna par eller par med vänner med aktiviteter som är anpassade för vuxna, god mat och dryck, skönhets- och kroppsbehandlingar med mera. RIUs Adult Only-hotellen finns i Aruba, Dominikanska Republiken, Jamaica, Mauritius, Marocko, Spanien.

Plaza/City är RIUs nya satsning på hotell i storstäder och de finns i Miami Beach, New York, Guadalajara, Berlin och Panama.

RIUs Club Hotel vänder sig direkt till barnfamiljer med lekplatser både inomhus i hotellet och utomhus, swimmingpools med rutschkanor och fullspäckat aktivitetsschema för de minsta. ClubHotel hittar man i Cape Verde, Spanien, Marocko, Mexico, Dominikanska republiken.

Palace hotellen är hotellkedjans mest exklusiva hotell, de flesta med All inclusive 24 timmar om dygnet. Destinationer med RIUs Palace-hotell är Spanien, Portugal, Saint Martin, Marocko, Mexico, Jamaica, Dominikanska Republiken, Bahamas och Aruba.

Resenärer som föredrar aktiviteter på semestern hittar listor över RIUS bästa golf-hotell och hotell som satsar på cykling på hemsidan. Hotellkedjan arrangerar även bröllop och gruppresor som till exempel konferenser.

Under fliken ”offers” finns hotell-erbjudanden till bra priser för bland annat sista-minuten resor, veckans erbjudande, tidiga bokningar, med mera i en blandad kompott.

Den som vill ha inspiration kan ladda ner RIUS digitala resebroschyrer eller bläddra i magasin RIU Magazine. RIU har även ett lojalitetssystem RIU Class, där kunder samlar poäng för varje bokning som sedan kan omsättas i rabatter och andra förmåner.

Reservationer till RIUs hotell kan göras på hemsidan eller via telefon.

RIU Hotels & Resorts är inte den enda hotellkedja som vi kan erbjuda rabattkod från. Du kan även hitta rabattkoder från Scandic, Zleeping Hotels, Nordic Choice Hotels, First Hotels och många fler! Vi har även rabattkoder från giganter som Hotels.com och Expedia!