Risicum Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Risicum Capital AB är ett bolag som erbjuder sms-lån på mindre summor från 1000 till 15 000 SEK. Risicum Capital AB är ett privatägt svenskt aktiebolag som är registrerat hos Finansinspektionen. Bolaget grundades 2005 och startade sin låneverksamhet 2008. Risicums mål är att tryggt och bekvämt förse sina kunder med mindre lån för tillfälliga behov.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Risicum:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Risicum.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se Risicums startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Risicum erbjuder snabblån upp till 12 000 SEK och kreditlån upp till 15 000 SEK med återbetalning om 30, 61 eller 90 dagar. Risicums snabblån innebär ett lån mellan 1 000 – 12 000 och är utformat för personer som till exempel får en oförutsedd utgift men vet att pengar kommer in senare så att de kan betala tillbaka lånet. Risicums kreditlån är ett mindre konsumtionslån avsett för större inköp eller när en person behöver pengar till oförutsedda utgifter. Ett kreditlån hos Risicum innebär att låntagaren endast betalar för det uttagna beloppet och inte det oanvända kapitalet, -resterande pengar reserveras till dess att de behövs användas. Risicum har även ”helglån” i utbudet, sms-lån som betalas ut även på lördagar och söndagar (med undantag för vissa röda dagar) och mobillån, -där låneansökan sker direkt från mobilen. Ansökan om lån sker online från mobil eller dator. Risicum tar emot ansökningar 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Efter att ansökan blivit godkänd betalar Risicum normalt ut pengarna inom en timme. Villkor för att få låna är att den sökande är 18 år gammal, varit folkbokförd i Sverige sedan minst två år tillbaka, inte har några betalningsanmärkningar och har ekonomiska förutsättningar att återbetala lånet. Registrerade stamkunder får återkommande förmåner, bättre erbjudanden på lån och kan delta i stamkundsdagar.

Risicum följer lagstiftning och god sed för kreditgivning enligt gällande lagar och regelverk. Risicum är en del av koncernen DFC Nordic AB vars moderbolag heter DFC Global Corp och är ett amerikanskt aktiebolag med verksamhet i både Europa och Nordamerika.