Rebel Walls Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 295 kr & Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Rebel Walls är ett svenskt tapetföretag som är specialiserat på fototapeter. Rebel Walls har egen designstudio och produktion i Borås, återförsäljare i hela Skandinavien, och webbshop. Företaget har ett brett sortiment av designade fototapeter men erbjuder också kunder att skapa sina egna fototapeter från egna motiv.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Rebelwalls.se:

295 kr

Utvalda produkter för 295 kr hos Rebelwalls.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar hos Rebelwalls.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Rebel Walls logotyp En egen fototapet kostar 295 SEK per kvadratmeter. Företagets vision är att göra skillnad genom att klä världen i unika tapeter. Samtidigt vill man ta ansvar för miljön och hjälpa människor i nöd få ett eget hem. Rebel Walls har därför en energisnål tillverkning och ett samarbete med Habitat för Humanity. Rebel Walls skapar dels egna mönster men samarbetar även med externa designers och fotografer. Frans Verschuren, Louise Jones, Linda Vännström, Evelina Waldermarsson är några av de designers som gjort mönster för Rebel Walls. I webbshopen kan man botanisera bland företagets designtapeter och utvalda fototapeter sorterade efter stilarter och färgteman, till exempel regnbågsfärger, jordfärger, grafiska färger, habanerofärger, urbana färger, metallfärger och skogsfärger. Exempel på teman är himmel, graffiti, siffror, träd, världskarta, hav, 50-tal, djur och dots. Man kan även söka i bildbanken som innehåller 12 000 000 bilder. Det går också att hämta inspiration från företagets kollektionsböcker som finns online(de släpper en ny tapetkollektion om året). Funderar man över vilken färg man passar i kan man testa hemsidans ”Color Quiz”. Rebelwalls.se har också posters gjorda från 16 utvalda tapetmönster i sortimentet för den som inte vill ha en hel tapet.

Beställningar på hemsidan tillverkas redan nästa dag och skickas med Posten. Lim skickas alltid med beställningar som gjorts från hemsidan. På hemsidan finns en utförlig guide över hur man sätter upp en fototapet. Betalsätt är faktura, avbetalning och kort. Rebel Walls tillämpar 100 % nöjd kund garanti, är man inte nöjd skickar man tillbaka tapeten på egen bekostnad, och får pengarna för fototapeten tillbaka. Den returnerade fototapetens papper återvinns.