Radiostyrda Modeller Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Radiostyrda-modeller.se säljer radiostyrda modeller av bland annat bilar, lastbilar, flygplan, helikoptrar, båtar och tåg till mycket låga priser. De säljer allt inom radiostyrt och RC, både för nybörjare och för de som har kört länge och vill prova lite mer avancerade fordon.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Radiostyrda-modeller.se:

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda produkter hos Radiostyrda-modeller.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=789&redirect=http%3A%2F%2Fwww.radiostyrda-modeller.se%2Fdefault.asp%3Fmod%3Dcat%26cat_id%3D47

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Radiostyrda-modeller har även ett stort utbud av byggmodeller i plast och trä av bland annat båtar, motorcyklar och stridsfordon. Utöver det breda sortimentet av fordon säljer de även tillbehör (batterier, antenner, växellådor, däck med mera) och reservdelar.

På sidan finns flera bra guider, till exempel flygråd för nybörjare, råd för den som ska köra radiostyrd stridsvagn och allmänna råd om radiostyrda fordon. Det finns även ett par instruktionsfilmer för den som reparerar sina fordon själv.

Radiostyrda-Modeller logotyp

Om du som bygger och kör radiostyrt vill tjäna lite extra pengar på din hobby så erbjuder Radiostyrda-modeller.se pengar till den som spelar in bra filmer eller tar bra foton med butikens produkter, som de kan använda i webbutiken i marknadsföringssyfte.