Prylster Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Prylster är ett svenskt e-varuhus med kontor i Malmö som säljer alla möjliga sorters prylar för hemmet. Det stora utbudet av produkter är indelat i kategorier så det går snabbt och enkelt att bläddra sig fram till prylarna man är mest intresserad av. Prylster säljer en mängd roliga artiklar för hem och fritid, som värmefiltar, skohyllor, massageapparater, grillredskap, trädgårdsutrustning, belysning, myggnät, tofflor, luftmadrasser, muggar och eltandborstar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Prylster:

10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos Prylster.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1470&redirect=https%3A%2F%2Fwww.prylster.se%2Ferbjudanden

Ingen rabattkod tillgänglig denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Prylster. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Därutöver finns det en mängd spännande prylar att fynda bland i populära kategorier som party & fest, lek & spel, samt kök. Det säljs även en hel del bra hemelektronik till konkurrenskraftiga priser, som popcornmaskiner, munkjärn, blenders, robotdammsugare och VR glasögon. I kategorin ”kök” går det att hitta roliga köksredskap som självrörande muggar, pizzasaxar, grillförkläden med ölbälte, Emoji muggar, ölkylare och hjärtformade stekpannor.

Leveranstiden är ca 1-3 dagar och sköts av Posten. Fri frakt gäller vid köp över 499 kr. Betalning kan göras med PayPal eller bankkort. Prylster tar emot Visa, Mastercard, American Express och Maestro.