Prylmagasinet Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-60% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Prylmagasinet startade 2009 och är precis som namnet antyder, en webbshop med ett sortiment av prylar som företaget beskriver som ”udda, roliga, effektiva och tokiga”. En stor del av prylmagasinets produkter passar för party eller mysiga hemmabiokvällar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Prylmagasinet.se:

10-60% rabatt

10-60% rabatt på utvalda varor hos Prylmagasinet.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

I sortimentet finns kategorierna: hundskyltar, popcornmaskiner, maskerad, rökelse, skytte, party, mat & dryck och diverse där man hittar blandade prylar spel, nyckelringar och magnetdjur. I utbudet av popcornmaskiner finns stora popcornmaskiner i retrodesign på hjul som för tankarna till matiné, hemmabio-kit med mer behändiga popcornmaskiner, popcorn, muggar och sugrör och specialdesignade popcornkastruller. Maskeradkategorin har prisvärda peruker, jätteslipsar, och maskeradkostymer för både vuxna och barn. Prylmagasinet.se har också tävlingar, i skrivande stund pågår en tävling där man kan vinna en popcornmaskin.

Prylmagasinet logotyp

På prylmagasinet.se måste man beställa för minst 200 SEK. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter det att beställningen mottagits. Fraktavgiften är 49 SEK. Prylmagasinet har trettio dagars ångerrätt samt ett års garanti på sina produkter. Företaget drivs från Söderhamn.